Fylking citat:

ÄNTLIGEN!!!

Snacka om att jag kände mig som en stolt mor idag när jag kom in genom dörren och möttes av den här fina rosen!

Det var nämligen inte bara en ros som stod där utan det låg något riktigt fint bredvid vasen…

Det är Mackans ros och tillhörande diplom och stipendium. Han hade fått gå fram inför sexhundra personer och ta emot priset från skolans rektor. Han var riktigt stolt. Fast inte så stolt som jag förstås!! (Klicka på bilden så kan ni läsa motiveringen)

Jag körde igång med “studentmottagningsfixande” så fort jag kommit över den värsta stolthetsparalyseringen 🙂 När jag stod där och fixade med blommorna så såg jag att blommorna kom från min lillasysters favoritplejs! Det är säkert fånigt, men det gjorde mig glad! Jag tänkte lite extra på dig då Susanna!

Här är en liten tjuvkik på hur några “arrangemang” ser ut…

Om jag ska vara helt ärlig och det ska man (det säger både min mamma och pappa) så såg jag faktiskt en syn som verkligen fick mig att skrika ÄNTLIGEN långt innan jag gick in genom dörren och blev stolt. Vår sedan tio månader (eller 279 dagar) mycket efterlängtade Audi Q5:a stod nämligen parkerad i carporten under huset. Den beställde Per den tredje september och idag levererades den ÄNTLIGEN (Ja ordet ÄNTLIGEN tål verkligen att upprepas!!)

Vi tog självklart en tur runt Edsviken för att testa på hur den känns. Marcus tyckte den var mjuk och följsam, jag tyckte den var skönt hög och Per bara njuter av att ÄNTLIGEN ha fått den. I smyg känner jag också; – Oj, vad många nya knappar och rattar att lära sig….

…..stt skriva en text till en bild där jag står och drar upp klänningen är inte helt lätt, men jag klarar ju av att skriva om nästan vad som helst, så jag försöker…

Om man tar på sig en klänning som är så kort att man inte kan vara helt säker på att slippa troschocker, då får man klä på sig cykelbyxor under kjolen. För att göra det lite mer “Mia”, så kan man ha ett par leopardmönstrade. 🙂

Ni har ju sett mina söta lupiner några gånger här på bloggen, eller hur? De är tyvärr riktigt tråkiga och ger inte så där apmycket glädje längre. Det gör inte heller min lagerhägg. De har i princip blommat över. Det verkar som om mina växter i trädgården tar tur att få min uppmärksamhet för idag började Jasminebusken att blomma! I morse var jag tvungen att stanna upp och njuta av dem.

När jag kom hem kunde man se att det hänt grejjer bara under en enda dag.

Helt plötsligt så har blommorna öppnat sig!

Naturen kan vara grymt läskig med t.ex. spindlar och tång, men den kan verkligen vara som en askungens bal dvs. alldeles alldeles underbar!!

4 reaktioner till “Fylking citat:”

 1. en mor o en far kan verkligen vara stolt över denna son marcus
  tårarna trillade på mej oxå
  grattis till marcus

  grattis även till den fina bilen

  tack för tidningen
  kramar till er alla från farmor mamma o svärmor

 2. Verkligen coolt av Marcus. Han ska vara stolt!
  Sen måste jag säga att blommorna blev superfina. Bra val vi gjorde där ;).
  Snygg bil. Inser dock att det förmodligen bara blir Woody som får följa med dig till jobbet, för hur ska du få in Audin i garaget utan att repa den vet jag inte. Påminn mig om att inte låta mig köra den…
  KRAM

Kommentarer inaktiverade.