Semlor!

Det är knappt man tror att det är sant! Marcus kom ner från övervåningen i morse och visade mig att hans framtand gått sönder i natt IGEN!! Det var ju inte ens ett dygn sen den lagades så Marcus var allt annat än glad. För att göra hans dag lite lättare så gav jag honom mina bilnycklar så han kunde ta sig fram och tillbaka till tandläkaren och sen tog jag fram tummen och liftade med grannen till jobbet.

Jag lämnade Woody bredvid vespan och traskade iväg…

Anita, min granne, hon var glad och sprudlade om att det kändes som vår i luften. Litegrann tror jag att hennes glädje smittade av sig på mig.

Titta jag ler…i alla fall nästan!

Sen var det ju en sån där dag när det bjuds på såna här…..

(Foto: Stefan Henriksson)

…och när det var dags för telefonmöte med England och USA så måste jag erkänna att det inte bara var Cim som smaskade lite mellan statusrapporterna. Ni ser antalet tallrikar där framför henne, va?? Fast jag hade faktiskt gått ner i vikt såg jag, när jag körde min vanliga tisdagsvägning så det unnade jag mig!

Jag hann med några fler saker idag utöver semlaätning…bl.a. fick jag en bra pratstund med min näst minsta lillasyster under eftermiddagen. Syskon är bra grejjer!!

När dagen kom till sitt slut så var det dags att ta sig hemåt igen. Via pendeltåg och buss. När jag satt där och kikade på min vilande gaspedalsfot så insåg jag att den såg ganska “vårig” ut! Det kanske är vår?!

Nu sitter jag här hemma och njuter. Jag har letat, men jag kan inte hitta en enda familjemedlem här hemma. Jag är helt ensam. Jag har dragit upp fötterna i soffan och bara njuter. Min gamla klasskompis Uno Garper har bestämt att det är det man SKA göra när man är hemma hela själv!! Så det är bara att lyda!

En kommentar till “Semlor!”

Kommentarer inaktiverade.