This too shall pass

Hej på dig måndag,

I morse gick Marcus framtand av igen. Jag vet inte för vilken gång i ordningen den gick i två delar, men av gick den! Han blev lite förvånad när han ringde till tandläkaren och fick beskedet att han inte “var listad hos dem” och att de därför inget kunde göra. Han lyckades dock “lista sig” och få tanden lagad under dagen utan hjälp från oss vuxna. Han börjar bli stor min lilla kille! (Det är bara jag som inte förstått det ännu….)

Per har köpt drygt fem kilo kött idag. Undrar om han bunkrar för krig, strejk eller för släktträff? Jag frågade honom vad han hade tänkt laga av köttet (som inte åkte in i frysen utan in i kylen) och jag fick till svar: “Det har jag inte funderat ut ännu”. Vi lär inte gå hungriga den här veckan!

Utan att gå in på privata och jobbiga detaljer kan man lugnt säga att jag är i en tung period och har haft en jobbig dag idag. Det har å andra sidan också varit en dag då jag insett att jag har bra människor i mitt liv. Det finns alltid en möjlighet att precis som i “Vem vill bli miljonär” att sätta sig ner och ringa en vän. Jag har dessutom härliga syskon, förstående kollegor och en varm familj. Tack för att ni finns!

Vis av livets upp- och nedgångar försöker jag dock att tro på följande:

This too shall pass!

3 reaktioner till “This too shall pass”

  1. ♥♥♥♥
    och några snälla, varma och goda tankar skickas över till dig och er andra som behöver dessa just nu. Puss

Kommentarer inaktiverade.