En ängel i mitt liv

Åh, vilken härlig dag!!

Den började med en rejäl kopp te á la Erlandsson!
(Just den här har jag fått av några kära vänner)
 

Efter att jag gjort mig iordning så åkte jag och handlade en god flaska champagne i Rotebro och hämtade sedan min gamla klasskompis Helene Ermerud, min lunchängel, på Sollentuna Station. Vi begav oss direkt till heminredningsbutiken “Anna i Silverdal”. Det visade sig vara ett litet mysigt ställe som jag absolut måste återgå till när jag får chansen. Sen åkte vi vidare till Kista Mässan och Äntligen-Hemma-Mässan. Vi hade en sjukt härligt dag där till och med cyklarna var mjukt inbäddade i någon form av stickat material….

På mässan bjöd KungSängen på en kudde till varje besökare och eftersom jag och Per köpte massor av kuddar till familjen förra helgen så fick Helene min kudde. Hon blev MYCKET glad eftersom hon behövde just TVÅ kuddar till sin säng.

Efter mässan så kände vi att vi inte riktigt var klara med inredning, så vi åkte vidare till nästa inredningsställe: IKEA

Där hittade vi både nyttiga och onyttiga saker.
En del som kan användas till fler ändamål än man först tror…

Den här skulle jag vilja ha!

Efter trippen till det stora huset med inspiration från Småland så begav vi oss hemåt Sollenuna. Där fick jag äran att bjuda Helene på en, för henne, ny sorts  champagne. Den föll oss bägge i smaken och vi njöt!!!!!!!!!!!

Å vet ni???

Idag fick jag ett jättefint kuvert med en kram på! Inuti brevet fanns två fina skyltar till gästhanddukarna man har på toaletten. Jag blev så himla glad och visste inte riktigt hur jag skulle reagera, men en sak är säker!!!!  En bild hamnar helt klart här på bloggen!!!

Tack Susanna!!!

Jag har faktiskt inte tid med er mer nu för jag har ju en underbar gäst här!! Helene och jag sitter nämligen och njuter av varsitt glas tjockvin och bloggen måste komma i sista hand, så adjöken!!

PUSS!
(även till er som sitter på öar som t.ex. Blidö, Kungsholmen och Manhattan)

4 reaktioner till “En ängel i mitt liv”

 1. Kisses from Manhattan! Sitter på Apple Store 5th avenue och Peter är som ett barn i en leksaksbutik..!

  1. Puss!!

   Ni verkar ju ha det helt underbart! Du får berätta allt när du kommer hem.

   Jag hörde något om plus 20 grader och utomhusluncher….argh! Avundsjuk. 🙂

 2. Vad bra att du blev glad, det var det som var meningen 🙂
  Puss o kram

  1. Ja, redan när jag såg kuvertet så började jag le. Underbart!!

   Du är ju för go’ som minns diskussioner och agerar på dem. Tack. Tack.

Kommentarer inaktiverade.