Tulpanyra!

HEJ!!

Kommer ni ihåg att jag igår nämnde att Susannas granne hade värsta grymma belysningen á la överdrivet amerikanskt? Jag var ju bara tvungen att visa er hur otroligt ballt eller hur otroligt osmakligt det faktiskt ser ut, så jag och Susanna gick ut i mörkret och tog lite bilder. På fötterna satte jag dessa söta stövlar som syrran lånade ut till mig. Vill ha!!

Här är en bild från granntomten….

Vad ska man säga? “Vill inte ha?!”
Det är så sjukt hemskt att det blir roligt!

…men det var igår det!!

Idag vaknade jag av att någon bakade i köket. Det var inget dumt sätt att vakna på. Så borde man alltid få vakna! Susanna hade gjort iordning frukost åt oss alla och vi fick en superhärlig start på dagen. När vi var mätta och belåtna tog vi en tur till “Gustavshill“, en handelsträdgård med inredningsprylar och ett kafé. Jättemysigt ställe!

Noah fascinerades (precis som jag några minuter tidigare) av fiskarna i dammen.

Lekhörnan fick också lite uppmärksamhet!

Själv så önskade jag att jag hade några fönsterbrädor (som vanligt folk har) så jag kunde ha köpt några såna här S:t Paulior. De är så “våriga”. Tyvärr har vi bara en fönsterbräda och den är dold av kökssoffans rygg….

(övriga ljusinsläpp är i form av glasdörrar och såna har inte några fönsterbrädor)

Noah var på gott humör och pussade sin söta mor. SMACK!
(Jag fick ingen puss, men jag är inte lika söt heller.)

Jag köpte en kruka, lite bordsdekoration och fyrtio tulpaner
och som tack så fick jag de här trettio tulpaner av kassörskan.
Tack för det!

De här är hälften av de jag köpte. De andra är hemma hos Susanna.

Vi är lite trötta idag. Vi har mest suttit och degat i soffan sen vi kom hem. Lite annat har vi väl i och för sig gjort. Per tog t.ex. ner utomhusljusslingorna för att slippa grannarnas eventuella klagomål och jag dammade och dammsög, tvättade och plockade iordning så det blev mysigt här hemma. Melodifestivalen börjar ju snart och då ska man mysa. Vi är nästan redo för det. Ljusen är tända och glasen är framtagna. Det ska nog blandas någon dip och skalas några morötter, men sen så är det bara att köra igång schlagern. Jag har ingen aning om vilka som är med och tävlar i år, vilket är lite scary och mycket ovant. Av någon anledning tror jag dock att jag kommer att överleva….

Låt bästa man eller kvinna vinna
och hoppas att lamporna ovanför scenen hänger där de ska!

4 reaktioner till “Tulpanyra!”

  1. Du, det finns massor av galet snygga gummistövlar på BRANDOS.se
    Bara ett tips…
    /S

Kommentarer inaktiverade.