Färingsö…

Det är galet härligt att få vara hos sin lillasyster och hennes man (en av mina favoriter) och bara bli omhändertagen!!

Det har jag märkt för jag sitter ute på en liten eller stor kobbe (jag har ingen aning om storleken) som heter Färingsö. För mig känns det ungefär som Ekerö, men tydligen är det stor skillnad för de som bor här ute 🙂

En grej som jag SÅ JÄTTEGÄRNA hade velat visa er är att Susanna och Daniel (så heter min syster och svåger) bor granne med en amerikan. Jag har inga bevis för att han är därifrån, men om man nu har så där galet mycket belysning i sin trädgård så måste man nog vara från “over there”. Jag hoppas nästan på att vi kan ta oss dit senare ikväll så att ni kan få se imorgon. Vi får se om jag lyckas få till en bild. Jag hoppas SÅÅÅÅ att jag får det!!

När man är gäst så här som vi är ikväll så ska man ha med sig någonting. I alla fall om man inte är gäst i huset så himla ofta. Det är inte vi. Inte för att de inte bjuder in oss, utan för att vi inte så där jätteofta tar oss ända ut i ingentinget! Vi tog därför med oss en flaska riktigt tjockt rödvin till värdparet. Till oss alla tog vi med oss en riktigt god flaska champagne. Den njöt vi av tillsammans med goda oliver och lufttorkad fläskkarré, Coppa!!

Här ute i mörkret har vi just ätit en jättegod middag som tydligen fungerade både som ISO-dietsmat och som viktväktarmat. Supergod kyckling med tillbehör! Jag är mätt och glad och har jag tur så får jag snart en kopp kaffe!!

Ha en skön kväll, för det är så jag tror min kväll blir. Det vankas mer gott vin och härligt sällskap och dessutom så tror jag att det blir lite Let’s Dance med deras äldsta dotter. Hur kan det bli annat än perfekt!!

Nu måste jag rusa. Vi har nämligen trevligt här!! PUSS!

Goa grejjer!

Poff!

Pys!

Till och med barnen fick. Eller??

Underbar svåger!

Min kära make!

Hmm….jo, det är min syster! 🙂

Daniel försöker ignorera fotografen!

Mums!

Paret Hertz på vift!

Min systerson Noah är smart pusselfixare.

Min systerdotter Tilda är söt dockmamma.

Systrami!

Noah!!

Tilda!!

En kommentar till “Färingsö…”

  1. Tack för att ni tog er hela vägen till ingentinget… det var VÄLDIGT TREVLIGT!!
    Hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång 🙂

Kommentarer inaktiverade.