Vilken prick som helst.

Redan igår bestämde jag och min kollega att “Torsdag är en bra dag!”

Det är skönt när man kan bestämma sånt i förväg. Då vet man liksom! 🙂 När jag kom ner i köket i morse så kunde ju inte blombuketten, som jag fått från min syster Catrin, göra annat än att stråla emot mig. Jag passerade den flera gånger medan jag gjorde mig iordning och fast klockan egentligen visade på en tid då jag borde åka till jobbet, så stannade jag upp och bara njöt. Sen gick jag och hämtade kameran för att kunna visa vad jag menar. Ni måste ju få se!!

Någon gång före jul började en leverfläck på min rygg att klia som “bara den”. Jag blev riktigt orolig när jag såg den i spegeln och insåg att det nu förtiden bor en stor väldigt mörk fläck där i midjehöjd någonstans. Var kom den ifrån liksom? När kom den? Paniken spred sig inom mig när jag insåg att jag inte skulle vara den första att ha en cancerfläck på ljust skinn. Blä. Det passade därför perfekt att jag fått läkartid på hudmottagningen i Läkarhuset just idag. Detta eftersom “Idag är en bra dag”. Jag kan meddela att det gick väldigt bra. Läkaren tittade på den i en lupp och konstaterade att det inte är någon fara. Han tog en titt på några andra prickar när han ändå var i farten, men tyckte att jag skulle släppa min oro och bara hålla lite koll på ryggpricken i tre månader och hade den inte ändrat sig under den tiden, så var det lugnt. Då var den bara en prick som alla andra. Bara lite mörkare. Det är en bra dag idag!!

När jag kom hem hade katterna återigen bajsat på vår uppfart….

 (Den som inte är insatt i problematiken kan få en kortversion: Grannes katt skiter under vår altan, det luktar för bedrövligt, vi pratar med grannen om det, grannen lägger ut hönsnät över vår tomt i ett försök att göra allt fult men bajsfritt, vi irriterar oss som galningar, grannen flyttar, vi är glada! I en kvart. Då skaffar nästa granne inte en utan två katter. Katterna bajsar överallt. Inte bara under altanen. Det senaste stället är på garageuppfarten så man sätter fötterna i skiten och precis nedanför trappan så man också, just precis, trampar i skiten.)

Eftersom det här är en bra dag, så tog Per tag i det hela och gick och snackade med grannen och visade, på plats, problemet. Vi får se vad som händer nu. Jag är glad för att skiten ( i bokstavlig mening) återigen är på tapeten och diskuterat. Idag är en bra dag!

Bra dag = Mia glad

Det kanske ska bli en bra dag i morgon också?
Ska vi bestämma det??

4 reaktioner till “Vilken prick som helst.”

  1. jag tror inte att vi ska missbruka våra bra dagar och faktiskt välja ut vissa som bra, för ibland har man faktiskt förbannade jävla skit dagar också…

Kommentarer inaktiverade.