Fredag

Fredagar är så himla sköna dagar! De börjar med att jobbet bjuder på frukost. Det är snällt och mysigt. Jag åt i och för sig inte den eftersom jag redan hade jobbat i en och en halv timme när det var dags för frullan. Frukosten var sedan länge överstökad för min del 🙂 Sen ligger det liksom en slöja av helgpirr över fredagar. Man vet att man är ledig dagen efter och att man får svälla ut som en broccoli i soffan när man kommer hem. Jag gillar fredagar!! Tur att det är en sån dag just idag!

Jag stack från jobbet redan vid halv två. Jag skulle nämligen iväg till min Coach för första gången. Det var en härlig upplevelse och jag tror vi kan komma långt, hon och jag. Jag får ju göra allt jobb men hon får göra det som hennes titel säger. Hon får “coacha”. Det var lite WOW över det hela faktiskt. Jag ska suga på karamellen och se vad jag kan få ut av det hon sa. Det hände liksom grejjer i hjärnan när hon sa massa smarta saker. Bra investerad timme!

När jag kom hem så klädde jag direkt om och stack iväg till gymet. Jag ville inte ge den lata Mia en enda chans att slöa till. Jag tränade i en timme och tackade “Bygglov” på tv för att jag stod ut. Gymet har sjukt moderna maskiner där alla har iPodhållare, TV och Radio, så det var bara att titta på tv och pumpa på!

Marcus kom hem från skolan och visade blodiga bevis från en olycka i skolan. Han hade tänkt att luta sig mot skåpen i korridoren i skolan, men där fanns inget skåp att luta sig mot. Istället fick han en ofrivillig piercing igenom örat och antagligen en liten hjärnskakning. Han blev omplåstrad av sjuksköterska och fick vila en stund tills han hade hämtat sig. Jag inser att jag alltid kommer att se Marcus som min lilla pojke och blev riktigt mammig. Det får man väl bli?

Å så blev det äntligen fredagskväll! Jag fick precis ett glas tjockvin av Per som visade sig vara riktigt riktigt tjockt, strävt och tufft. Det kräver nog lite mat till för t.om. jag reagerar på tjockleken. Steken ligger dock i ugnen så jag kan vara lugn…..snart så!!!

Nu lägger jag ner för idag.
Trevlig kväll!

4 reaktioner till “Fredag”

Kommentarer inaktiverade.