Inte långt efter…

Idag började det kännas på allvar att julen “står för dörren”. En av mina kollegor gick nämligen på julledighet och ritade en mycket artistisk julgran på sin lilla whiteboard som alltid visar var hon här. Jag ligger inte så långt efter henne, men jag måste jobba ytterligare en dag. Fast imorgon så här dags har jag också jullov!! Då ska jag hänga upp ljusslingor på landet (utan att pajja ytterligare någon kroppsdel 🙂 ) och laga julmat och göra julgodis och läsa någon bra bok och ta några fina bilder på skärgården och titta på tv och dricka god dryck av olika slag och hitta en ny applikation till telefonen som visar vilka långa härliga promenader jag tar och umgås med mina släktingar (som jag hoppas är helt friska och krya då) och krama på mina barn och lägga pussel och spela sällskapsspel och….ja ni fattar va?? MYS!!

Men…idag är idag och jag har jobbat hela dagen.
Det går undan nu så allt ska kunna bli så klart som det bara går!

När jag kom hem från jobbet så såg jag att det hade snöat otroligt mycket mer i Sollentuna än det hade gjort i stan. Det var dock redan skottat!!

Helt underbart!

Marcus hade varit i farten. Tack för det Televerket!

Emma drog iväg till jobbet precis när jag kom hem så middagen blev en treenighet som funkade det också. Lite listor skrevs för morgondagens handling och så ringde jag min bror Henrik för att kolla läget inför julen som vi ska fira tillsammans. Det visade sig att han är redigt superduperjättesjuk och antagligen har svininfluensan. INTE BRA! Han har redan varit dålig i en vecka så jag hoppas verkligen att det snart går över. Krya på dig, Henrik!

För att göra den här kvällen till en skitbra kväll ska jag nu hoppa i pyjamasen och sen koka mig en kopp te. Det blir najs!

GODKVÄLL!

En kommentar till “Inte långt efter…”

  1. Vad avundsjuk jag blir på att du snart är julledig, själv jobbar jag t.om. den 23:e, fast det är en kort arbetsdag. Och sedan är jag ledig mellan jul och nyår – skönt!

Kommentarer inaktiverade.