En dag i bilen

Det är alltid trevligt att hälsa på hos Pers storebror på västkusten. Den här gången var inget undantag. Det är dock alltid jobbigt att ta sig hem österut igen. Av någon anledning funkar det bättre när man åker ner. Det kanske är för att man då ser fram emot något? När man ska hem vill man liksom bara vara hemma NU!

Idag var hemresan faktiskt en pärs. Vi har suttit i långa köer och det tog totalt sju timmar att komma hem. Vi såg gång på gång bevis för hur illa folk kör bil. Att det inte är fler olyckor i trafiken är en gåta.

Nu har vi precis kommit hem och jag är helt slut. Jag tänker ta mig en välförtjänt tepaus och sen snabbt försöka komma iordning (packa upp väskorna och ta fram kläder) eftersom det är jobb imorgon bitti igen. Per ska till Tyskland under veckan så han har redan satt igång med “fixandet” och packandet inför detta. Ungarna har lov men stackars Emma får inte märka av det alls eftersom hon ska upp tidigt imorgon och jobba på ICA.

Går inte helgerna väldigt fort när man är vuxen??

Om ni får se fyra bilder från idag, så har ni nog inte missat något. Så innehållslös har dagen faktiskt varit 🙂
Jag körde inte en meter idag. Jag fick sitta och ta det lugnt hela vägen från Lerum 🙂

Någon gång vill jag stanna här vid Vättern. Det är så vackert!

Jag kanske inte fick stanna vid Vättern MEN jag fick stanna vid Södertälje.

Där fick jag stå still så länge så att jag blev smått tokig. Tyvärr var det en olycka som skapade långa köer och när folk kommer körande är de inte så uppmärksamma på detta faktum och då blir det fler olyckor.

Nu är vi dock hemma!!

HOME SWEET HOME!