Chocolate heaven!

Fredag på er!!

Idag var jag ledig från jobbet och startade med en skön sovmorgon. I alla fall tills jag blev väckt…. 🙂 Först fick jag ett sms och sen spolade Emma så mycket vatten i badrummet med vidöppen dörr att jag trodde jag skulle bli galen. Jag försökte dock ignorera båda dessa faktum och sov vidare.

När jag vaknade åt jag en lång frukost och sen plockade jag iordning här hemma i kaoset. Jag lämnade lite städning åt resten av familjen, men jag hann med lite dammsugning och tvätt också. När det kändes fint här hemma åkte jag och handlade på ICA Maxi.

När jag kom hem var jag värd lite godis. Så jag satte mig och pillade lite med saker på datorn samtidigt som jag åt de här goda grejjerna:

När jag satt där kom Marcus in och bekräftade det som jag själv hade sett på ICA. Det snöade!!!! Är inte det lite för tidigt?

Per kom ganska snabbt efter den snörapporten och då tog vi fribiljetterna som vi fått av Åsa och åkte iväg på chokladmässa på Nordiska Muséet.
 

Eftersom Marcus älskar choklad så följde han med oss till Djurgården.
 

Choklad. Choklad. Choklad. Choklad. Choklad. Choklad.

Och ännu mer choklad! I alla former!!

Vi köpte mer choklad än vad man kan tycka är lagom och nu står den där borta i köket, bara några meter bort…..Hujedamej! Svårt för en stackars viktväktare…

Inte nog med att jag är sugen på choklad. Vilket måste vara en dålig känsla….frosseri känns inte alls långt borta just nu. Jag är avundsjuk också! Pers kompis har beställt den här. Själv äger jag en Yaris…..

4 reaktioner till “Chocolate heaven!”

 1. Har en fråga här… Om jag har följt den här bloggen rätt så ska det idkas städning hemma hos fam Hertz på torsdagar. Vem är det som under kvällen och natten på torsdagen och sen på morgonen på fredagen hinner med att stöka ner så mycket så att du måste dammsuga igen?

  Vad bra att ni hade det bra på utställningen. Hade gärna gått själv om det inte var så att jag hade haft fullt upp med annat.

  KRAM

  1. Du märker allt 🙂 Vi städade inte i torsdags…FY PÅ OSS!

   Jag städade mina delar i fredags när jag var ledig och ungarna städade sina delar i lördags och idag, söndag. Nästa vecka ska vi bättra oss. Hoppas jag!

   kram

Kommentarer inaktiverade.