Gourmet?

“När katten är borta dansar råttorna på bordet” är det samma sak som att “När ungarna inte är hemma så slipper man laga mat och vara duktig förälder?” Jag tror nästan det….

Det här åt jag till middag idag. Te och skorpa framför Robinson:

Jag minns vad jag och Per satt och sa så sent som i tisdags: “Oooja! Vi äter ALLTID bra mat. Varje vardag!!” Eh?! Yeah, right!! Vilka lögnhalsar 🙂 Något som däremot är helt sant är att när man är galet trött då är te och skorpor hur bra middag som helst. EN gång per år är okej, men för att säkerställa att det inte blir en vana (för det vore nog lite katastrof för min viktväktardiet) så har jag faktiskt ringt och bokat en tid hos läkaren. På måndag ska jag gå till doktorn och se om det kan tänkas vara något som inte är som det ska i kroppen. Jag är ju så vansinnigt trött hela dagarna. Tänk om det bara krävs ett litet piller, lite mer vitaminer eller nåt sånt och så är jag pigg som en mört? Då behövs inte soffmiddagar med skorpsmulor i soffan!

Idag har jag hjälpt min mamma med lite “it-support” och funderar på om hon ska hoppa på Tele2’s lösning med bredband och telefoni via mobilnätet. Kostnads- och funktionsmässigt verkar det faktiskt vara riktigt bra. Det är inte helt lätt att välja bland allt som finns där ute. Speciellt inte när man måste anpassa funktion och kostnad till någon annans behov. Den här lösningen, diverse donglar, bredband via “tre hål i väggen” och andra lösningar jag hittar verkar allihopa vara sjukt mycket bättre än det min kära moder kör med idag. Modem. Minns ni vad det är?? När mamma ska läsa den här bloggen, får hon vänta i femton (15) minuter innan sidan är laddad, hon kan inte använda telefonen samtidigt och det är inte värt mödan. Klart morsan ska ha något bättre! Det blir nog till att leta lite mer efter en schysst lösning. Jag vill så väldigt gärna hälsa henne välkommen till tjugohundratalet!

Jag kanske har jobbat lite nu på kvällen men imorgon är jag ledig!! Det betyder låååååång sovmorgon!!

 

 PS. Just det! Vågen visade minus 7 hekto den här veckan. Hejja mig! DS

En kommentar till “Gourmet?”

  1. Vilken mat. Fantastiskt. Tur att du inte ska till jobbet imorgon och får det i din matlåda 😉
    Sov ut lite åt mig med imorgon. Go natt.

Kommentarer inaktiverade.