20/7 Lamm är söta

Hallå!!

I morse vaknade jag 04:45. Jag försökte verkligen somna om, jag lovar!! 05:30 gav jag dock upp, slutade snurra runt i sängen och lät Jetlag-eländet vinna över John Blund.

Jag gick ner till bryggan, njöt av stunden och badade. När jag badat klart i det faktiskt riktigt kalla vattnet (15 grader…varför???) satte jag mig i en brassestol och läste några tidningar. Det var hur mysigt som helst att sitta där helt ensam och veta att ingen annan var vaken. Det gjorde inte ont alls. Det är bara på kvällen som jag ångrar att jag var upp så tidigt för nu är jag supertrött!! Just då var jag dock supernöjd.

(Klicka på bilderna om ni vill se dem i större format.)

Alla mår väl bra av det här?

Halv åtta gick Per upp ur sängen och dessutom väckte han Emma. Tillsammans gick vi ut på promenad. De ville springa på lite fortare än mitt knä orkade med, så jag såg dem sprinta iväg och fortsatte gå i lagom Mia-takt.

Jag fortsatte min promenad och njöt faktiskt hela vägen. I en timme och tio minuter var jag ute. Jag tror jag måste upprepa det här. Jag såg ju hur mycket saker som helst. Här är ett axplock..
   

    

  

Man vet att man är på landet när man ser det här bara hundra meter från sitt hus:

Jag har inte riktigt hittat semesterkänslan ännu. Japanresan kändes inte som ledighet riktigt och idag var första dagen jag verkligen bara “var”. Det blev inte bättre av att jag var tvungen att jobba i en kvart eller nåt idag men jag jobbar på att få in lunket. Imorgon tänkte jag bege mig ut på havet. Det brukar hjälpa att få in den rätta känslan. Håll tummarna att vinden håller sig lugn!!

Kram och Godnatt på er!/ SommarMia