5/7 Kinda blue

Min kollega FLI blev förskräckt när jag och Cim sa att vi skulle gå till “typ 7-eleven” för att köpa varsin glass. Vi fick tydliga instruktioner för hur vi istället skulle ta oss de tre kvarteren (eller nåt sånt) till Stockholms Glasshus. Vi travade snällt iväg och där hade de glass i stora lass!! Minst sagt.

Efter noga övervägande tog vi till sist tre kulor i var. Jag tog SJÄLVKLART smaken “Lakrits” och sen fyllde jag på med italiensk vanilj och choklad med chili. Det var bara ett problem med det här. Efter att jag ätit/njutit i mig den första kulan (dvs. den kolsvarta mumsiga) så var jag så mätt så jag inte visste vad jag skulle göra med de andra två. Lite kämpade jag nog på men sen (hujedamej) så var jag tvungen att….jag är ledsen, slänga resten!

Glassen var jättegod men nästa gång köper vi varsin kula och inget mer!

Idag kom några av mina kollegor tillbaka från sina semestrar. Det är ju bokslut nu och det gör att vi måste “staffa” upp. Eftersom jag är “ganska införstådd” med nya kontoret så visade jag dem hur det såg ut lite här och var. Jag är ju helt betagen av utsikten så den var jag också tvungen att peka ut lite extra (som om någon skulle kunna missa den!). Det gjorde jag även för min kollegas dotter, som tycker att vårt jobb är mycket roligare än fritids. När jag stod där vid fönstret så kände jag det; Ljuset som gör mina ögon så blå. Har ni sett? Tänk att jag, när jag var liten, tyckte att jag hade fula ögon. Konstigt! Nu är jag toknöjd. Det får man nog inte vara i Sverige men….sue me!

 Jaha, nu rå?

Marcus spelar spel. Emma kollar på “Scary Movie” med en kompis.
Per är i Göteborg och hälsar på sin mamma. Han har ju semester den lyckosten.
Jag kikar på bilder, men jag borde nog ta tag i disk, tvätt och packning.

Vi får se.
Nåt skoj ska man ju ha när man inte är ledig också, eller hur?
Kram på er alla!