Curlingkväll

Hur det kommer sig att jag fallit för curling, det kan jag verkligen inte förklara.  Jag vet i alla fall att det hände för cirka tio år sen. Jag var helt fast när Peja var som bäst!!  I kväll sitter jag med ett öga på tjejernas match mot Japan. Det andra ögat används till det här blogginlägget 🙂
Det blir inte mycket skrivet här känner jag….

I morse skulle Marcus till Dimman och träna sitt onda knä. Han var inte mycket till resesällskap. Det tog 1½ timme att komma dit eftersom varenda kotte tar bilen till jobbet nu förtiden.
Marcus sov gott i 1 timme och 29 minuter 🙂

På lunchen gick jag och några kollegor till “Sushihaket på andra sidan järnvägen”. John hittade “något skoj” han ville prova. Han frågade vad det var och fick såklart prova. Ser ni den röda bläckfisken?? Ser det gott ut?

Idag hände det stora grejjer på jobbet. Vi fick information om att gruppen jag jobbar i ska förändras från mitten av mars. Roger flyttar tillbaks in i IT-avdelningen och Cim tar hans plats och bildar team med mig och Åsa. Det är såklart jätteroligt att Roger får göra nåt han verkligen vill göra och att vi får in hungriga Cim till oss känns bara jättebra.

Lycka till på nya jobbet Roggi!

Välkommen till tjejligan Cimpa!

Nu måste jag fokusera på Anette, Eva, Cathrine och Anna annars kanske de inte vinner!!!

Puss å Hej!
Leverpastej!

SMACK