Knirr Knarr Knirr Knarr

Hejsan kära läsare,

Alla vet ju att det är kallt utomhus. Inget nytt där liksom. Jag borde väl därför inte skriva nåt om det, men det är ju SÅ kul när det är minus 24 grader så här långt nere i Sverige. Jag älskar det där ljudet som mina skor gör när jag går på snön. Knirr, Knarr, Knirr, Knarr. När jag kom ut i bilen visade i och för sig termometern lite högre temperatur men det duger som bevismaterial. Nästan allt är bra med vintern. Det enda dåliga är nog att jag blir så torr i huden. Det är lite hat faktiskt….men annars knirrar jag gärna på ett tag till.

Dessutom är det ju så VACKERT!!!!

På den här bilden riktigt känner man hur kallt och krispigt det är, eller hur? Jag tog bilden när jag var på väg till rehabiliteringsträningen hos Dimman. Där fick jag ett tips som jag inte riktigt hade kunnat förutspå: Jag fick nämligen ett efterrättstips! “Olika sorters bär och 70% choklad får vara i ugnen tills chokladen smält. De läggs ovanpå sojaglass (bara för att det är godare än med vanlig glass)”. Vad tror ni? Dimmandessert någon??

Min bror Henrik och min svägerska Frida har skaffat en modern liten “tavelramspryl” som man kan maila bilder till. Idag lärde jag mig att den lilla luringen även kan maila bilder till såna som jag. Ingen text, ingen avsändare men två väldigt söta ungar fanns på bilderna. Jag känner igen den här första lilla rödtotten som “Alexander”.

Det här lilla trollet är min guddotter Maja.

Jag gillar såna här bra tavelramar!!

Tänk att man aldrig lär sig!!
Förra veckan skrev jag om hur Åsa och jag uträttade stordåd på jobbet och hur bra det kändes. Jag glömde att jag bor i Sverige. Man får inte tro att man är något. Man får inte känna sig duktig. Det visade sig att jag hade varit för kaxig, för idag gick allt åt skogen. I alla fall kändes det så. Vi satte våra skärmar tätt ihop och slet som djur men inte blev det bättre för det….

Jag vet inte om det funkar, men jag försökte göra en god gärning idag, för att försöka få lite schysst karma. (Då kanske det går bättre på jobbet imorgon?) Jag skjutsade i alla fall hem en tjej från jobbet som i vanliga fall förlitar sig på kommunikationerna.
Nu fick hon förlita sig på mig och min bil. Det gick fint.
Mig kan man lita på!

Igår kom Per med nöd och näppe hem till Sollentuna igen efter en helg i Göteborg. Nöden bestod utav att han blev sjuk. Han har alltså varit hemma hela dagen idag. En sjuk Per betyder en Mia som lagar mat. Blä! Idag blev det smarriga omeletter till mig, Per och Emmas kompis Johanna och en matig sallad till Emma. Marcus drog till Kista för att gå på bio så han hade redan ätit när jag kom hem. Nu har jag sån tur så att jag också får ta hand om disken. Å, så var det visst en tvättstuga som ropade på mig hörde jag….

Jag har nästan lust att gnälla, men jag är frisk så jag ska låta bli!

// Kram på er!!

PS. Heja Tre kronor, bra jobbat i morse! Risken finns att jag vill se nästa match. Jag såg i alla fall två perioder i morse och det var ju riktigt kul…(den tredje upplevdes via radion) DS