Tillbaka till jobb, hälsosamma rutiner och Malin

Jaha….då var man tillbaks till jobbet igen.

Oj, vad jobbigt det är att tänka, avsluta en uppgift och direkt påbörja nästan utan att gå via en film, ett glas rött vin eller en liten vilopaus. Det är ju så man gjort under lovet liksom 🙂

Jag kände verkligen av min förkylning direkt men tänkte att jag bara hade en lat Maria inombords så jag kämpade på. Vid tiotiden tog jag dock första tabletten och tänkte att du känns det nog snart bättre. Det gjorde det! Vid tvåtiden var det dock dags för nästa piller och jag insåg att jag nog inte borde sitta på jobbet. Vid fyra gick jag hem. Jag skar av dagen litegrann i kanten helt enkelt och gick, hoppade upp i soffan och drack varmt te.

I julklapp hade Emma önskat sig en klippning hos vår frisör Malin.

Hennes föräldrar, som gör vad som helst för ett leende, gav henne just detta också. Hon fick en klippning, slingning och ögonfransfärgning för den nätta summan av PIIIIIP pengar.

Idag var det dags för själva frisörbesöket. I julklapp fick hon nämligen bara ett presentkort. Ni skulle sett Emma och hennes tre vänner som följt med som sällskap (man går till frisören i grupp när man är sexton år har jag förstått), de var så lyckliga och tyckte Emma var SÅÅÅ snygg när hon var klar. Det var hon! Jag kan bara inte bevisa det.

Här är nämligen en “under-tiden-bild”

…och här är en “efter-bild”
(det är Emma i huvan där i mitten)

Svårt att avgöra va??
Jag kan dock avslöja att hon, som vanligt, blev jättefin i håret och på ögonen.
Tack Malin, du är helt klart bäst!!

Idag påbörjar familjen Hertz det sunda liv man alltid ska leva, men inte alltid orkar hålla sig till.

Det “sunda” var en stor del av år 2009 men fick sig en liten törn under den sista delen av året. Det blir gärna så när det är advent, jul och nyår. Idag är det dock omstart i form av hälsosammare matlagning. Idag blir det en god köttbit och en stor sallad. Eventuellt skulle det även serveras rotsaker till om jag förstod ryktet rätt. I kombination med träningen hos Dimman känner jag att jag gör vad jag kan för att göra 2010 lika “sunt” som förra året.

Bra jobbat så här fyra dagar in på året…vi får se hur det ser ut fyra månader in på detsamma!

I dimman kom jag just på att jag ska till Dimman imorgon.
Det kanske inte är helt klokt?