Sista dagen på jullovet

Den här dagen har rusat iväg. Nu är den slut för jag borde gå och sova och bli pigg inför morgondagen. När jag försöker tänka mig tillbaka till morgonen så får jag hjälp av kameran som jag tydligen använde för att föreviga Peppars morgondopp. Hon fick vara ute under hela frukosten eftersom hon inte hade något vatten när vi vaknade. Sånt måste straffa sig. För oss människor alltså! Hon sprang därför fritt omkring i vår frukost och käkade skinka och drack te.

Ja, när hon inte badade alltså!

Vad mer minns jag från dagen?

Jo, jag minns några riktigt sköna skratt från filmen Finding Nemo.
Jag tittade på den mellan mina turer till tvättstugan.
Vilken underbar film!!

(Hon i blått och jag delar nog samma sjukdom….)

Vid tretiden tog vi oss in till stan och letade igenom alla Hennes & Mauritz vi kunde hitta. Eller åtminstone den stora på Hamngatan, den vid Sergels Torg, en på Sergelgatan och två på Drottninggatan…..

BINGO!
Till slut så hittade jag det jag sökte.
Jeansen LOYAL.

Jeans för vanligt folk!!

Trötta och slitna 🙂 av jakten tog vi och åt middag på restaurang och sen en latte på Sergelbiografen. Där väntade vi in att dörrarna skulle öppnas till salong 1. Vi gick in i mörkret, gled ner i varsin plusstol och lade oss tillrätta (man “ligger/sitter/är” grymt skönt i de där stolarna)  och sen satte pulsen igång.

SHERLOCK HOLMES was in da house!

Oj vilken bra rulle! Jag vill beskriva den som en engelsk kriminalserie med Agatha Christie vibbar men med tusen gånger mer action, toppad med två snygga karlar och en läcker brud.
Se den!!

Efter filmen återstod bara vanlig hederlig söndagsångest. Det är ju jobb och årsbokslut för mig från och med imorgon och hela veckan framåt (inkl onsdag).

Tillbaka till verkligheten!!