Dagen före nyårsafton (nr 12)

Kära dagbok!

Eh…jag menar Hej kära bloggläsare!

Idag har jag släpat mig iväg på rehabiliteringsträning hos Dimman, min grekiska gud! Det var ett bra beslut. Träningen var rolig och gav energi. Jag har två träningstillfällen till inbokade för nästa vecka och jag ser redan fram emot dem TROTS att jag har stelnat till som en gammal dam. OJ, vad jag får träningsvärk i mina stackars lemmar när jag tränat. Å andra sidan sa Dimman idag (jag är skitstolt) att han verkligen gillar när jag kommer för han märker att jag tar i och kämpar tills  mitt absoluta max är nått. Det kändes GÖTT!!

Efter träningen gick jag med blött hår (inte så himla smart) till Sushihaket i Sumpan och mötte Åsa. Det var skönt att få babbla av mig lite med henne. Det var alldeles för länge sen vi sågs. Jag har ju varit ledig i TOLV dagar nu. Nu vet jag ju att min chef läser den här bloggen så jag kan inte skriva att jag nästan längtar tillbaks till jobbet. Det skulle nämligen inte se bra ut när jag ska spela svårflörtad…

Åsa och jag tog en tur till Webhallen för att lämna in hennes Nintendo Wii på lagning. Att spela spel med bara ljud är svårt tydligen. Bild på tv’n är att föredra. Vi fick höra att Wii sällan går sönder vilket säkert är skitbra för de personer som har sådana hela spel… *ler*

Per och Marcus kom hem från Göteborg på eftermiddagen och då åkte vi iväg och handlade inför nyår. Det var jättelite folk och det kostade nästan ingenting. INTE! Det kommer dock att bli galet gott så det är värt varenda svettdroppe och krona. I år firar vi småskaligt hemma på Murkelvägen. Det är första gången på tolv år, så det ska bli en annorlunda upplevelse.

Pusslet är klart!!!
Emma och jag har haft riktigt trevligt under de timmar vi suttit och pusslat tillsammans. Vi måste nästan ta och köpa fler pussel. Eller är det någon av er där ute som har något roligt att låna ut? Ni kan få låna mitt Wasgij om ni vill! Hör av er om ni vill byt-låna.

Nu har vi städat huset, tvättat tvätten, putsat silvret, strukit duken, polerat glasen och skrivit körsschema inför nyårsmatlagningen och nu väntar målning av naglar. Det kostar på att vara välplanerad och snygg värdinna på nyårsafton (fniss)

Träningsvärk
Träningsvärk
Träningsvärk

XOXO

M