Jag vill också ha superkrafter….

HejSpejs!!

I vårt område måste man ha “vaktmästartjänst” lite då och då.

Det betyder att man ska skotta snö på vintern, klippa gräs på sommaren och byta lampor när de gått sönder (eller sparkats eller på annat sätt förstörts….) i sophuset, på gatan eller på gångvägen.

Jag skickade ut “männen” i familjen och de kom hem med information om att tre lampor var trasiga och att några av dem bytts ut. En lämnades trasig då de antog att en granne uppskattar att slippa ha “helljusen” på rakt in i köket.

Vi är bra vaktmästare tror jag….

Idag är det första december och jag älskar verkligen det faktumet.
Ni vet ju vad det betyder?

Nej nej nej, inte att det är jul om drygt tre veckor.

Nej nej nej, inte att jag snart fyller år, nej!! (fast det är såklart jätteroligt)

Det betyder att julkalendern på SVT1 startar!

SÅKLART!!

I år heter kalendern “Superhjältejul”. Den handlar om SuperSnällaSilverSara och StålHenrik. De är pensionerade superhjältar och de verkar vara supersköna!! Jag har ju bara sett ett enda avsnitt men jag har redan ett underbart citat som verkligen inte passar för barn. Det är nämligen supertråkigt med kläder i julklappar eller hur?? Dagens citat är dock riktigt bra!!!!

“Ska vi slå in mjuka paket och skaka på dem i ändlös förväntan?”

(Jag får en superskön känsla och fnissar ihjäl mig!)

Underbar julkalender så här långt.

Vi får se hur fortsättningen följer….ibland suger ju verkligen kalendrarna.

07:15 och 18:45 sänds den på kanal 1.

Titta vet jag!!

Ni vet väl om vår middagsrutin? Dagens hög och dagens låg?

Familjemedlemmarna får tala om sin dag och berätta vad som varit allra bäst och allra sämst under dagen. (Ett försök att hänga med i varandras liv) 

Det här är mina idag:


Dagens hög:
Jämnt skägg mellan: Andreas nyhet på morgonmöte och Åsa-lunch.
Jag kan fortfarande inte välja så jag berättar om båda två…

Andreas, en kollega och kär vän, berättar på avdelningsmötet att hans grupp är nära en lösning som kommer att spara mig timmar och åter timmar varje månad. Snacka om glädjetårar.

Åsa, en annan kollega och nyfunnen vän, hade ingen matlåda så vi åt lunch ihop. Det var riktigt länge sen och jag fyllde på energiförrådet ordentligt under den timmen vi umgicks. Tack Pulver!


Dagens låg:
Jag har ont i mina knän. Idag har jag i och för sig mindre ont i det högra, men det vänstra är jag inte alls sams med. Jag är beredd att sälja det. Någon som vill köpa ett bättre begagnat knä?? Ni kan få det för några hundra…

Med tanke på det sistnämnda så var det inte så lajbans att packa träningsväskan inför torsdagens morgonträning på rehab. Jag ska träffa min grekiska gud halv åtta på morgonen och eftersom jag ska hem till Josephina imorgon så packade jag idag. Ett knä som värkte så mycket så jag nästan grät när jag och Cim (härlig kollega) satt och skrev manual idag känns inte som ett knä som ska slita hårt i en timme….BLÄ.


Jag har kikat lite på tv-programmet Sommarpratarna på SVT1, det var lite skoj ändå….och jag har smakat “lite” på glöggen som har romsmak (hick). Tisdagar kan vara trevliga de med!

Ha en trevlig kväll, glöm inte att andas!

Kramar från SuperSotarSmurfMia