Livet


Idag släpptes informationen om vilka som ska vara med och tävla i de två första deltävlingarna i Melodifestivalen. Jag borde ju vara eld och lågor eller hur? Den gamla Maria hade listat dem här och berättat vem som kommer att vinna hela grejjen, men icke den här “nya Maria” som lämnat Eurovision Song Contest ryggen och som bara kikar på Melodifestivalen “om hon har tid”… 🙂

Här är länken så ni kan kolla själva

—–

Enligt bondepraktikan så är det så här:

“Om Anders slaskar skall julen braska”

Idag är det “Anders” och man får väl säga att vädret slaskar?

Alltså kommer julen att Braska!!!

Let it snow! Let it snow! Let it snow!

—-

Idag har jag så ont i knäna att jag kapitulerade och gick och hämtade ut medicinen som ortopeden på Löwet skrev ut när jag var där sist. Pillrena jag fick ger tydligen dessa vanliga biverkningar: Magsmärtor, illamående, kräkningar, diarré, matsmältningsrubbningar, ökad gasbildning, aptitlöshet, huvudvärk, yrsel, huduslag, klåda och leverpåverkan.

Varför tog jag pillren nu igen??

—-

Idag fick jag ett brev från Mammografienheten med texten:

“Den hälsoundersökning med mammografi du genomgått visade inga tecken på bröstcancer”.

Jag blev mer glad för det beskedet än jag trodde att jag skulle bli. Jag tror att det hänger ihop med det tunga besked jag och mina kollegor fick idag på morgonen. För tredje gången på tre veckor har en kollega avlidit. Den här gången, precis som den första, så var det på grund av cancer. Det är tunga känslor på kontoret nu och ett besked med orden att man inte har upptäckt cancer i min kropp, känns helt klart skönt. Jag skäms nästan över hur skönt det faktiskt känns.

Jag tror att budskapet är: Lev livet idag.