NÖFF NÖFF

Onsdag morgon och jag vaknar precis intill en riktigt het brud!
(Kolla här nedan)

Åsa och jag pratar en stund och mornar oss innan vi kliver upp
och gör oss redo för dagen vi båda längtat så efter!

Efter att ha packat ner våra grejjer och ätit en härligt hotellfrukost begav vi oss upp till Sundbyberg via långa långa köer! Essingeleden känns som en helt onödig upplevelse en onsdagsmorgon men tydligen var det precis där jag skulle befinna mig. Ett av mina resesällskap somnade in i baksätet och ett annat, Åsa, pratade mest jobbsamtal hela resan så jag hade gott om tid att tänka på precis vad jag kände för.
 
Efter en dryg timmes bilresa var vi så äntligen framme på jobbet!!

Hela kontoret kändes lite lamt idag. Jag antar att vi var inne i en post-konferens-känsla. Dagen rullade på med sina trevliga up’s and sina tråkiga down’s och till slut var det dags att åka hem till Murklan. Där hittade jag en hel hög med tjejer (Emma, Frida, Johanna och Julia) och en son i ett mörkt tyst rum (Marcus som spelar datorspel med lurar på). Det gick inte att njuta så mycket av deras sällskap så jag njöt istället av doften av nystädat hus. Städerskan hade gjort ett bra jobb även denna vecka. SKÖNT. Med gemensamma krafter skapades en middag utan dess like som vi avnjöt med alla tjejer och killar och många suckar och stön! Yummie!!

På söndag går vi in i vintertid…..Vi får en extra timme att sova / äta / njuta / ha söndagsångest / promenera / vila / träna / skratta eller hur vi nu använder timmen….

Betyder det att min blogg borde ha ett vintertema?
Jag tror det!!! ROLIGT.
Jag måste börja leka redan nu med en ny sida.

Det finns ju såklart helt uppenbart bra saker med den här dagen,
men EN sak som jag tänker ta upp här är att:

 APAN ÄR TILLBAKS I SVEDALA!!!!

Välkommen tillbaka från Italien!!
nöff nöff, Oink Oink.
Imorgon ska du få en puss!!

Kvällen tänker jag ägna åt kanal 9 och SJÖN SUGER.

Det är faktiskt ett av mina få favoritprogram så jag önskar er en trevlig kväll redan nu!!

GOD NATT på er ALLA!!