Lekstuga

Mitt hem är min lekstuga!

Emma har länge använt sig av bildcollage i sin blogg.
Jag har inte riktigt förstått hur hon gjort och har inte riktigt haft orken att fråga…

Nu har jag frågat!!

Hur ska jag någonsin kunna lägga in en bild normalt igen????

Det här var hur kul som helst ju!

Istället för att skriva bloggtext så fastnade jag i bildredigerarläge i Picasa. Det program som Google helt gratis låter vem som helst ladda ner och leka med. Härliga tider! Det finns alltid något nytt att lära sig. Alltid något nytt att leka med!

Hur dagen varit?

Idag har jag jour. Så här långt ser det bra ut för ingen har ringt och bett om hjälp eller haft något fel som varit trasigt. Det är ju för tidigt att säga det MEN det känns som om det här har varit ett mycket bra bokslut i det stora hela! Fler såna!!

Jag glömde min telefon hemma idag. Helt otroligt. Mobiltelefonen är även vår arbetstelefon så jag glömde helt enkelt något mycket viktigt hemma. Jag antar att den skam jag kände är något jag kan använda mig av för att inte glömma den igen.
(Jo, jag har slagit på den sen jag gick på jour, jag lovar!)

Emma verkar få galet bra betyg. Det är roligt att båda barnen lyckas så bra i skolan och i övriga livet. Imorgon är det dags för Emmas avslutningsbal och hon har just varit iväg och införskaffat den sista lilla prylen som behövs för att blir riktigt gala-snygg imorgon. Det var visst en läpp-penna tror jag… Det är tydligen svårt att bli snygg när man är femton år och i mina ögon redan är vacker som en dag!
Jag är ju partisk förstås men i mina ögon är hon perfekt.

Ta hand om er och tänk på att det inte finns någon annan där ute som är precis som du!!
Bara det borde du vara nöjd med!