Tidsfördriv

Det är så skönt med extra tid. Det är så skönt när man inte "måste" något speciellt. Att ha möjlighet att göra precis vad som helst. Jag valde t.ex. att göra ingenting!

Idag har jag legat på altanen och solat med Emma en lång lång lång stund.

Vi löste Sudoku, läste tidningen, tecknade bildläxor (i alla fall Emma), målade naglarna, drack läsk (vilken sort?) och pratade om allt och ingenting. Snacka om kvalitet i livet!!

Vid tretiden dök det upp några killkompisar till Marcus. Då klädde vi tjejer på oss…

Marcus och hans kompisar ska "lana" i vårt kök tills vi kommer hem från jobbet imorgon eller nåt sånt. Alla fördriver sin tid på det sätt de finner bäst. Alla har inte samma bild av vad som är bäst bara… Nu är mitt kök alltså ockuperat och jag är faktiskt riktigt nöjd. Man kan ju inte laga mat då eller hur??

Emma var snäll och visade sin gamla mor hur man ändrar i koden så man får in en ny bild högst upp, där jag haft blommor länge. Vi lekte länge med bilder, i Photoshop och Picasa, innan jag till slut ändrade min header till den ni nu ser högst upp. Jag passade på att ändra färgerna också när jag ändå var i farten. Alla har vi olika tidsfördriv som sagt.  Susanna: Tack för tipset om att klockan var för ljus mot bakgrunden!

Nu sitter jag i min ensamhet igen. Det har varit mycket av den varan den här helgen.
Emma är och tränar. Per sitter i bilen på väg hem från Ön. Jag hör mörka röster från köket, men Marcus och killarna är helt okontaktbara med sina hörlurar, bakom bildskärmar stora som ladugårdsdörrar.  Jag känner mig lugn och avslappnad. Man blir tydligen det av att inte göra nåt alls.

Skönt.

I morgon är det bokslutsdag 6, vilket är sista bokslutsdagen.
Vi får se om jag har nytta av mitt nyförvärvade lugn då.

Kram på er!