Det är mycket nu

OJ, vad det händer mycket saker runt mig. 

Veckan har sett ut så här:

Lördag – Cocktailparty
Söndag  – Sängläge heeela dagen
Måndag – Konsert med the Legend
Tisdag – Fanns där för en vän
Onsdag – Jobbade över pga. bajsmacka
Torsdag – Hälsade på China i hennes nya hus
Fredag – Bakjour och föräldraångest
Lördag – Bakjour
Söndag – Åh, vad jag längtar efter SÖNDAG!!!

Igår, när jag hälsade på China, ökade verkligen suget efter eget hus.
Samtidigt tänkte jag  "Aldrig i livet att jag köper hus"
 
Alltså vilket hus de har och hur fint de gör det!!!!  Det var helt fantastiskt på alla sätt. Det ligger helt rätt. Det är byggt under rätt tid. Det är stort och har plats för allt man behöver osv osv. MEN Oj, att behöva göra iordning allt som finns i ett hus! Jag tror inte jag är rätt person för en sån grej. Inte nu 🙂 Men någon annan gång kanske…fniss.

Idag, har väl allt gått illa för de flesta jag mött tror jag….kollegor blir förkylda, kollegor är allvarligt sjuka, faktureringen sket sig, allt ska göras på en gång, jag har bakjour i bokslutet och så får min chef ett mycket allvarligt besked om sin far. Vilken rutten dag! Jag fokuserade verkligen på att skicka VLS (Varma Lugna och Snälla tankar) till de som hade det jobbigt och när jag skickat precis allt jag kunde uppbåda så försökte jag jobba vidare men tankarna åkte till mina egna föräldrar. Jag älskar och behöver verkligen min pappa. Jag var tvungen att ringa till föräldrahemmet och tala om att jag älskar dem.

Jag skulle ha åkt hem till min kollega Åsa idag. Vi skulle äta middag ihop med våra män och kört bokslutsjouren tillsammans. Tyvärr blev hon dyngförkyld (Tack för uttrycket Camilla) så vi ställde in. Dessutom behöver Åsa jobba hårt med att få faktureringen på banan igen. Så nu sitter jag här och funderar på vad kvällen innebär för min del….och jag inser att det ska bli såååå skönt.  Jag ska umgås med Marcus och Per (Emma är hos en kompis) och jag ska njuta fullt ut. Jag ska skråla till mitt favoritprogram (läs i tidigare blogg vilket) och jag ska vila huvudet. Ringer det på jouren så ska jag oroa mig för det då!

Tills nästa gång: Jag älskar alla er som jag kallar för släkt och vänner! Jag ska jobba hårdare för att låta er veta det man vet aldrig vad som kan hända eller om man får ha kvar varandra.

KÄRLEK