Bajsmacka

I natt sov jag inte så bra. Jag vaknade vid tvåtiden och kunde inte somna innan klockan var …inte vet jag..men jag var vaken vid fyra. Jag hade pingpongbollar i huvudet som hoppade runt runt runt. Bollarna=Jobbtankar.
Shit, jag vill inte ha det så här. Blä.

Så jag gick till jobbet med lite för ytlig andning och med stressen i huvudet. Dagen drog igång med möte med kollegor om en jätteförändring som ska göras i superhastighet….sen kom första bajsmackan!

(En bajsmacka är när man får en uppgift som verkligen suger fett, som man inte alls vill ha och som kommer vara jättetung att lösa. Den tar oftast mycket tid också. )

Mackan gick ut på att jag skulle lägga tid på att ändra tillbaka nåt jag ändrat åt en kund för bara några dagar sen….

Vid lunch kunde jag inte riktigt andas när mina kollegor hetsade upp sig i en diskussion och tog en kort promenad istället för att sitta kvar med dem i köket.

Tillbaks på kontoret fick jag jobba en liten stund men klockan två kom bajsmacka nr2. Mä?!?!

Så jag har suttit fram tills nu klockan nio på kvällen med uppdateringar av strukturer i ekonomisystemet som var tvunget att bli rätt NU. Det är inte mitt jobb men….. Det här kanske inte betyder nåt för er som läser det här, men tro mig när jag säger att det verkligen var piss.

Nu ska jag bara hjälpa Roger med en av hans bajsmackor så ska jag snart få gå hem.

Önska mig god nattsömn är ni snälla

Skicka gärna lite VLS också!!

KRAM

(Imorgon blir en bättre dag)