Slutet på ett kapitel.

I slutet av januari fick jag reda på att vårt företag bestämt sig för att omorganisera allt som har med ”finans” att göra. Ett årslångt globalt projekt hade redan klurat ut ”hur” vi skulle vara organiserade och två länder i vår koncern hade redan ”formats om” och nu var det vår tur (Sverige, Norge och Danmark).

Sedan dess har jag fått svara på MÅNGA frågor och förklarat hur mycket som helst om hur vi fungerar i Norden och hur våra processer funkar. Detta för att projektet skulle veta hur just vi skulle kunna passa i mallen. Jag och min chef har suttit i dagslånga möten i veckor…

Denna omorganisation betyder att vi byter outsourcingpartner (vi outsourcade redan 2008, men nu blir det alltså den tredje partnern vi jobbar med) samtidigt som vi internt också lämnar många av våra uppgifter till ett gemensamt center längre söderut i Europa.

För mig personligen betyder det att jag ser en hel del kollegor sluta och att jag själv slutar på den tjänst jag har idag för att börja på en helt annan roll. Från första juli blir det en tjänst inom ett område jag aldrig jobbat inom, SOX & Compliance, så jag får lära mig något nytt och får bygga upp arbetssättet själv. Detta då det är en helt ny roll för oss. Jag blir ensam på ”avdelningen” i Norden och får chefen antingen i Portugal eller i USA. Det får vi se. Allt är lite oklart för mig ännu.

Början på ett nytt kapitel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Informera mig om kommentarsuppdateringar för detta inlägg. Du kan också prenumerera utan att kommentera.