Veckan

När vi kom hem från Spanien satte vi igång med att få ihop lösningar för adventsstjärnor och stakar. Eftersom vi flyttat så behövs ju andra lösningar än förra året.


Den svåraste var stjärnan i sällskapsrummet, men den kom på plats! På bilden är den tänd, men det var bara för att prova dimmern.

Nu är den redo för advent!


På tisdagen åkte jag tidigt in till jobbet. Det var mörkt ute när jag kom fram.


Även på torsdagen åkte jag till kontoret, men då var klockan närmare åtta och himlen var ljusare.


Efter jobbet den dagen så bjöds vi glögg och utflyttningsfika.


Vi ska nämligen flytta ut ur det här kontoret vid Medborgarplatsen och ta oss längre norrut. Sista november är det ”tack och hej” till Fatburen.


På torsdagskvällen tog jag bilen ut till ön och när jag vaknade på fredagen så var det vitt utanför fönstret.


Efter jobbet (från Emmas sovrum på ön) så smälte jag gamla ljusstumpar och sen doppade jag toa- och hushållspappersrullar i stearinet. Vips, så har jag gratis tändblock till kaminen. Funkar toppen!


Per satte igång en brasa och bjöd på champagne – bra start på helgen!


Sofie är på fotbolldomarträning i helgen och därför kom Marcus ut till oss på ön med dottern Vera och hunden Elsa. Det har alltså blivit en del utomhusgång med Elsa och lite inomhusgos med Vera.


Idag började jag dagen tidigare än vad jag normalt gör en söndag. Detta då jag hörde att Vera vaknat och gick upp för att bistå med vällingvärmning. Sen gick jag ut med Elsa på promenad. Hon älskar kyla, snö och den vilda naturen. Hon var lycklig!

Nu har jag skottat och skrapat bilar i flera timmar, men nu är jag på väg hem för att fira min kollega Kickis 60-årsdag!

En kommentar till “Veckan”

  1. Tänk att du sitter så nära mina gamla arbetsgivare – och på söder. Kanske hinner vi med en träff innan ni flyttar?

Kommentarer inaktiverade.