Summering…

Den här veckan roade jag mig med att le gott åt designern av tunnelbanans ventilationsgaller 🙂 ⭐️


Jag roade mig även med att spendera de trettio minuter som jag kom för tidigt till Mariatorget med att leta upp den första lägenheten som jag bodde i när jag flyttade mig från Norrtälje kommun till huvudstaden.

Det var 1987 och jag bodde på Fredmansgatan granne med Södra Latin. Nostalgi!


När jag vandrat runt i nostalgins fotspår så gick jag ner till tapasrestaurangen Ramblas. Där hoppas jag att jag och tjejrna roade Kocki en liten stund.


Kicki hade nämligen fyllt år och det ville vi fira ordentligt!


Hon fick därför blommor hemskickat till sig på rätta dagen och blev grattad på jobbet dagen efter, samt detta krogbesök och present av oss denna dag. Rejält firad!


Hemmavid roade Per och jag oss med att hänga upp fler stjärnor. Nu har vi en i vart fönster!


På tisdagen roade jag mina kollegor på jobbet med massa goda saffransbullar. Jag klpte så många att Pressbyrån gav mig en tygpåse som tack.


Sandra, vår floormanager, roade oss alla med fint pynt här och var på kontoret.


Sen får jag nog erkänna att jag rill och med roades av tunnelbaneresan hem från jobbet. Detta eftersom det var den allra sista resan jag behöver ta. Nu jobbar jag hemma i två månader medan ett nytt kontor byggs upp och sen när det är klart kan jag gå till jobbet i stället för att trängas på tuben. Tjoho!!


Senare i veckan var det faktiskt Pers kollegas fru som roade mig. Anna Rovig heter hon som är silversmed i Sollentuna och titta vad jag har i handen…. 🙂


Jag och Per besökte henne under konstrondan i Sollentuna i somras och jag föll pladask för hennes smycken och gav henne min storlek på högerhandens ringfinger. Sen gav jag henne fria händer att skapa nåt skoj efter eget huvud.


Nu hade hon skapat! Jag gillar hennes huvud och hur det tänker. Fin ring va?!


Jag är toppenglad!!


Senare i veckan var jag och Per ute och letade efter nya ljusslingor till den tall som bestämt sig för att växa upp ur stubben från när vi fällde en tall där förut. De slingor jag försökte hänga upp förra helgen hade nämligen bestämt sig för att bara lysa lite här och var…

Vi var på Plantagen, Bauhaus, Clas Ohlson och på Hornbach. Överallt lyste bra slingor med sin frånvaro och varken jag eller Per roades av att kasta bort massor av timmar på ingenting.

Det vanligaste felet på slingor är att de antingen lyser med supergult sken eller med ett iskallt vitt sken….

Per fick åka före jobbet till ytterligare två butiker (Biltema och ett annat Bauhaus) innan problemet löstes.


När man bor högst upp så får man mest sol av alla grannar.

Man får även mest snö på balkongen.

Idag roade jag mig därför med att morgon- och lunchskotta bort snön (så vi kommer åt grillen när andan faller på) och fyllde badkaret med detsamma (eftersom jag inte kunde kasta snön ned på marken från femte våningen) 🙂


Grillen åtkomlig!


Nu är det torsdag kväll och Per och jag roar oss med att åka ut från stan. Fort går det inte. Det snöar ju…


Vi är dock glada ändå. I morgon när jobbdatorn slår igen för dagen så börjar ju helgen på en gång!!

En kommentar till “Summering…”

Kommentarer inaktiverade.