Emmas resa till Teneriffa, dag2

Morgonutsikten från balkongen skvallrar om att det nog kan bli en bra dag. Vi ser Atlanten ute till vänster, flera pooler framför oss och blått ovanför.


Hotellet är byggt på ett intressant sätt som utseendemässigt är väldigt fint men som ibland känns som en labyrint. Det var en riktigt kul promenad när Per och jag skulle hitta Victor och Emmas rum första gången. Vi hick runt, runt tills Victor fick hänta oss 🙂


Vårt hotell består av två stora separata områden. Vi bor i den delen som syns på bilden ovan. Allt är byggt i en sluttning och ovanför oss finns ett högt berg. Därifrån hoppar hela tiden modiga turister rakt ut i luften och seglar sedan över oss för att landa nere vi vattnet.


Det andra hotellområdet är större och lite högljuddare än vårt. Här finns fler pooler, restauranger och barer. Marcus, Sofie, Vera, Per och jag tog en upptäcksfärd genom området för att försöka lära oss utbudet.


Emma tog det lugnt vid poolen och Victor tränade medan vi rekade. Sedan samlades vi vid poolen. Marcus och jag badade med Vera och det värmde mitt hjärta att se hur mycket hon älskar vatten.


Det är varmt här nere i Spanien. När man går ner i vattnet känns det isande kallt, men efter en stund inser man att det berodde på att huden var så varm så det var kontrasten som talade. Emma och Sofie lärde sig snabbt knepet och svalkade av sig med hjälp av vattnet.


Jag vet inte vad Victor tittar på här MEN oavsett vad det var så visade han otroligt mycket mer respekt för omgivningen genom att ha lurar på sig än vad den brittiska tanten till höger om mig gjorde som hade sitt telefonljud påslaget på det högsta. Hyfs finns inte längre (tänker tant Mia).


Per och jag spelade lite Yatzy och jag tokförlorade. Rologt var det dock ändå. De andra tog en runda Clever.


Vid middagsdags gick vi ner till en terass med solnedgångsutsikt och jag tog chansen att fånga dessa fina på bild!


Balkongens morgonkänsla hade rätt – det blev en bra dag!