Helgen…

Jag förundrades på lördagsförmiddagen över att de som driver Asian Market precis bredvid E4:an inte skriver ut på det enorma huset vad de säljer. Vem förstår AM Cash & Carry?


Inne i den stora byggnaden står rad på rad av stora hyllor proppfulla av asiatiska smaksättare och i kylar och frysar hittar man alla möjliga godsaker. Passerar ni Roserberg någon gång så sväng in, vet jag!


När vi kommit hem med våra japanska burkar, flaskor, kartonger och andra förpackningar så lagade vi mat i några timmar som en prepping i för kvällens middag.


Vi började dock med en promenad i det kyliga vädret med våra vänner Martina och Göran. Sen gick vi hem och bjöd på lobster roll till förrätt och italienska köttbullar till varmrätt.


Söndagsmorgonen började lite försiktigt men swn åkte vi upp till Sollentuna och köpte lite småsaker och åt lunch där bordet såg ut så här. Ser ni var vi var?


Bastard Burgers


Vi fortsatte sedan söndagen uppe i Täby. Vi gick in på Costco med Marcus och Sofie och hittade alla möjliga ”måste-ha-prylar” och det blev som på IKEA – man kommer ut med full shoppingvagn 🙂


Vi bjöds sen på födelsedagsmiddag (eftersom Sofie fyllt år i veckan) som började med champagne och hemrökt älghjärta.

Sofie gav sedan oss en present! Så nu ligger trattkantareller här på tork!!