Livet…

Det händer ju hela tiden saker i mitt liv och det brukar jag avhandla här på bloggen. Ibland händer dock saker som jag aldrig skriver om. Så är det nog för oss alla. Att vi håller en del av livet privat, för oss själva. Ibland händer saker som man inte alls kan acceptera eller förstå eller klarar att dela med andra. Nu känner jag dock att jag nog behöver skriva något om det som hänt i vår familj. Det är nämligen det enda som mina tankar kretsar kring, så det är lika bra jag får dela mina tankar med er.

För nästan två veckor sen fick min pappas fru Kina, min bonusmor sedan MÅNGA år, en stroke. När hon fick den så ramlade hon och bröt även armen högt uppe vid axeln vilket såklart gjorde saken ännu jobbigare. Det här tråkiga har satt en stämpel på allt annat. Jag blev på ett abrupt sätt påmind om vad som är viktigt här i livet och gick in i mig själv rätt rejält.

Kina låg på sjukhus i en vecka, men är nu hemma på ön och kämpar på med att försöka komma igen. Pappa är, som vanligt, en klippa i allt detta tråkiga. Vi är dessutom åtta syskon som kan hjälpa till och finnas där när det behövs, men vi inser att det är bara tiden och Kinas envishet som kan göra det vi alla vill – LÄKA henne…

Ja, det är vad som ”händer” just nu….

Skicka gärna alla varma och snälla tankar genom universum, eller be en bön om du har den kontakten, åt vårt håll, så ska Kina, som klarat så mycket annat i sitt liv, komma igenom detta också!!

3 reaktioner till “Livet…”

Kommentarer inaktiverade.