Fler bilder från ledigheten

Det har inte varit tid för bloggen under ledigheten. Jag har använt timmarna till annat. Här kommer dock några bilder från veckan som gick…

⬆️ Blidö Brygga och Bistro fick två besök av oss i veckan. Första gången tog vi båten med barn och barnbarn, men då hade de inte öppnat så vi fick lämna och åka vidare. Andra gången tog vi bilen och avnjöt varsin god glass.

⬆️ Naturreservatet ”Linken” åkte vi till en dag när vädret var lite ”lurigt” dvs vi hade fullt solsken men inåt land såg man det stora ovädret mullra in.

⬆️ Vi hann dock ta en snabb promenad runt området och en fika ute på en brygga innan vi lämnade och åkte hemåt i tid för att undvika regnet.

⬆️ Jag är väldigt kär i skogen där ner på Linken.

⬆️ Å stigen upp mot bilarna är mysig.

⬆️ Restaurang Varvet på Högmarsö fick också besök i veckan. Vi tog med oss barn, barnbarn och hund och åt en god lunch.

⬆️ Jag åt två förrätter som lunch där denna rätt var helt ljuvlig!

⬆️ Per fick vanka runt lite med barnbarnet Vera när hon ville ha lite uppmärksamhet. Farfar njöt.

⬆️ Syskonen Hertz och samojeden Elsa på väg hem från varvet.

⬆️ Marcus, Sofie, Vera och Elsa var hos oss hela veckan. Emma likaså. Victor åkte dock efter halva veckan för att upptäcka Smögen med kompisarna. Han fick njuta av skaldjur när vi fick mumsa på Marcus pizzor. Yummy!!

⬆️ Marcus fick laga pizzor på egengjord deg men med den topping han kunde hitta i skåpen. Han lyckades skapa sex olika sorter!

⬆️ Alla var otroligt goda. Han är värsta kocken med otrolig fingertoppskänsla!

⬆️ Mums!

⬆️ Vi skar alla pizzor i bitar så all fick varsin slice och således fick smaka alla sorter. Bra koncept!

⬆️ Per och jag tog en sväng förbi Norrtälje efter att att alla hade åkt hem till stan.

⬆️ Jag åt en bowl på en restaurang där i stan som var så otroligt god att jag blev rejält ledsen när jag några timmar senare insåg att den nog gett mig matförgiftning 🙁 Hur kan något så ljuvligt ge mig så vansinnigt ont i magen och så hemska symptom??

⬆️ Jag missade dock inget fint väder när jag led…det blixtrade rejält runtomkring…

⬆️ Jag mår dock bättre nu när jag kommit igenom det och hoppas det dröjer länge tills jag behöver genomlida nåt sånt igen. Jag sitter i pyjamas i soffan med stickorna i högsta hugg (stickar tofflor) kryar på mig och funderar på om bilden jag tog på bryggan i Norrtälje hamn ska få bli mitt nya ”Mia-signum” 🙂