Första mötet!!

Pga magproblem, covid och en snuva har Per och jag hållit oss borta från vårt allra första barnbarn. Det har inte varit lätt, men nödvändigt.

Idag (när hon blivit tolv dagar gammal) var vi dock friska båda två för att kunna åka och lukta på miraklet!!


Vi var hemma hos Sofie och Marcus i ganska många timmar då vi inte bara träffade barnbarn och gratulerade föräldrarna utan även passade på att äta påskmiddag.


Jag försökte ta bilder värdiga den lilla söta bäbisen, men självklart går det inte. Bilder blev det dock! De ska jag titta på så ofta jag får sug efter henne 🙂

Foto: Emma Hertz

Emma är så härligt ärlig i sitt sätt att vara och kunde inte låta bli att fälla några glädjetårar när hon höll i sin brorsdotter. Det stora i att vara faster tog henne med storm. Man ser glädjen där bakom de tåriga ögonen.


Farfar Per med sitt första barnbarn!


Mamma Pappa Barn


Emma, Victor, Per och jag gav de sedvanliga blommorna, påskäggen, klänningen, barnboken, bodyn, byxan och sockorna som sig bör vid ett barns födsel, men vi gav även badbomber, bubbelbad och ullstrumpor till föräldrarna. De kanske också ville ha paket tänkte vi.

Vi tog sedan fram de små ”hemmakit” jag köpt för att avbilda bäbins fötter och händer. Det var inte lätt, men mysigt och jag tror det kommer bli ett härligt minne!


Solen sken på oss idag, så vi satte oss en stund utomhus och njöt.


Victor satte sig i skuggan med lilla flickan när solen blev lite väl varm och där hade de en mysig stund.


Tacksamma och fyllda av kärlek fick vi till slut vinka adjö till de lilla nya familjen.
Vilken härlig dag!!

3 reaktioner till “Första mötet!!”

  1. Vilka härliga bilder på er alla tillsammans med lillflickan! ❤

Kommentarer inaktiverade.