Renovering på lördagen


Vi gick upp tidigt på lördagsmorgonen, åt en god frukost och sen drog vi på oss jobbarkläderna och åkte till Marcus och Sofie i Täby.

Där jobbade vi sedan med allehanda uppgifter, som att packa upp lådor, fixa med nätverket. Marcus satte upp en hylla för all teknik och jobbade med sladdhärvan för att få den att se prydlig ut.

Jag var utomhus i korta mikrostunder och fick se vintern på deras tomt. Anledningen att jag var utomhus var att jag bar oändligt många kartonger ut till ett av husen ute på deras tomt. Detta för att få lite ordning i huset. Kartongerna kommer ta sin lilla tid att packa upp så nu kan de stå där i gästhuset och gotta sig så länge.

Per och Marcus bar in sängen in i sovrummet och Sofie höll fingrar och tår för att den skulle få plats i den platsbyggda garderobslösningen. (Vilken den gjorde med allra minsta möjliga marginal dvs 0,0 mm till övers 😉 )

När vi kom hem på kvällen så lagade Per en god svamprisotto och så fick vi lite lördagskänsla ändå!

Det är tufft för kroppen att jobba med musklerna varje ledig stund, men det är skönt för själen att få hjälpa sina “barn” när de behöver hjälp. Detta var en bra dag!