Farmors första spark!

Idag firades jag av Marcus och Sofie, och Emma och Per. Victor jobbade tyvärr och kunde inte vara med.

Jag brukar nästan alltid vilja äta sushi när vi går ut, men idag hade jag en annan idé. Idag gick vi till Gallo Negro som ligger i The Winery Hotel.

Vi började med ett glas champagne och skålade för mig. TJOHO! 54 är en bra ålder!

Sen fyllde vi på med jättegott bröd som vi doppade i olivolja och salt, innan vi beställde maten.

Emma ville ta en selfie med sin gamla mamma och hon sa inte nej!

Restaurangen hade mest bort för fyra personer och eftersom vi var fem stycken så fick vi välja mellan ett bord som var högt och hade höga stolar, eller ett runt bord med vanliga stolar. Jag valde bordet med vanliga stolar. Det var dock placerat lite väl nära en trapp, men den jobbade vi ”runt”.

Jag åt Aranchini (risottobollar) till förrätt och en supersmarrig Spagetti Vongole till varmrätt. Emma åt massor av förrätter och Marcus, Per och Sofie avnjöt varsin pizza. Vad de åt till förätt minns jag inte helt och hållet men jag såg några kronärtskockor och några friterade sardeller på bordet.

När vi skulle lämna stället fick jag mig ett leende när jag såg skylten in till toaletten. 🙂

Är man ett hotell som gör vin så ska det självklart stå så här!!

Vi gick till hotellets lounge vid lobbyn och drack kaffe. Sofie, som är gravid i vecka 29, fick sitta i den mest stolsliknande sak vi hittade. Vi andra sjönk djupt ner i soffor som jag antar inte hade varit helt bekvämt för henne.

Blivande föräldrarna!

Det var otroligt mysigt häng och jag njöt verkligen av att få vara med familjen och ”bara vara”. Ingen stress. Inga måsten.

Emma kände på magen och kunde känna hur det lilla grynet rörde sig där inne för att hälsa på sin faster. Vi blev helt rörda av upplevelsen. Jag fick också klappa på magen och kände mitt barnbarn sparka på min vänstra hand, för allra första gången!! Vilken present!!! Vi längtar tills vi får träffa den lilla krabaten.