Vi ska flytta!

För några dagar sen hade vi ingen aning om att vi idag skulle skriva på papper för köp av ett nytt boende. Vi har inte letat efter ny lägenhet, men när den som ligger precis ovanför oss (alltså i precis samma hus) blev till salu, ville Per titta på den och började fundera och planera.

Efter att ha pratat med banken, mäklaren och varandra, samt varit på visning så bestämde vi oss för att lägga ett bud. Med tanke på hur annorlunda den här lägenheten är jämfört med övriga i vårt område, så var det väl inte så konstigt att det tyvärr fanns en till person som också lade bud.

Efter tre dagar med vånda och olika bud så vann vi till slut och stod med det högsta budet. Säljarna ville skriva papper direkt, men vi satt ute på ett snöigt och mörkt Blidö, hade dessutom hört om olyckor på vägarna, och bad därför att få vänta till lördagsmorgonen. Så fick det bli!

På lördagsmorgonen åkte vi in till stan och träffade en mäklare och gjorde upp om kontrakt för att få henne att sälja vår nuvarande lägenhet. Strax efter det skrev vi på kontraktet vårt köp av lägenheten en trappa upp. Kul!


Nu väntar en tid av undanplockande och städande inför fotografering, sen blir det spännande att se vilka som vill komma och bo här i vår härliga lägenhet i Filmstaden!

2 reaktioner till “Vi ska flytta!”

  1. Grattis igen!
    Tänk vad smidigt att flytta utan att ens behöva byta adress!

Kommentarer inaktiverade.