Majas 13-årskalas!

Idag var det verkligen stekhett när vi åkte ut in till fastlandet för att gå på kalas. Det kan ju tänkas vara lite konstigt att åka inåt land när det är så varmt, men vi ville verkligen det idag. Idag firade nämligen Henrik och Frida sin fina dotter Majas födelsedag och även om vi redan gett vårt paket, så ville vi vara med på själva ”firandet”!

Majas storebror Alexander hade lagat en enorm Jambalaya med massa goa grejer i till oss alla. Han älskar verkligen att laga mat och han gör det alltid väldigt bra!!

De hade skugga på ena sidan av huset så där satte vi oss och åt vår goda lunch.

Där fixade även brorsan glasstrutar till alla som ville ha till den mest perfekta efterrätten någonsin en varm dag som denna!! MUMS!

Alla njöt av den kalla och goda glassen!

Även min fina dotter Emma och min härliga lillasyster Susanna!

Pappa Rune och systerdotter Tilda tyckte också om glassen.

Maja hade fått presenter som hon öppnade med överinseende från sin kompis Syrran.

Jag passade på att samla ihop alla kalasgäster på en bild. Det är ju så roligt att fånga alla de som kommit på en bild. Det glömmer man ju så ofta bort.

Grabbarna stod och snick-snackade vid altanräcket.

Det gjorde de här grabbarna också.

Tyvärr en skuggig bild men Elsa, med sin varma päls, gillade nog skuggan betydligt bättre än den soliga delen av altanen.

Marcus, Sofia och Elsa

Jag kommenterade att ”i den här vinkeln ser jag några av dina tatueringar, syrran”. Då vinklade Emma upp armen och visade att hon minsann också har en, för henne väldigt passande, tatuering hon också! Ser ni vad det är?

Ute på gräsmattan spelade några ”kasta gris” medan andra mest njöt av dagen. En av mina systrar höll koll på poängräkningen i spelet. Vem vann?

Himlen var klarblå denna kalasdag!

Pappa satt i skuggan på altanen med hunden Atlas i knät. Emma passerade och då passade jag på att ta en bild!

Tänk vad härligt det är med familj!!

2 reaktioner till “Majas 13-årskalas!”

  1. Födelsedags-Majas kompis Syrann var den som kastade grisarna allra bäst!

Kommentarer inaktiverade.