B12 var det ont om…

Idag var jag hos läkaren för andra gången på en och en halv vecka. Jag skulle få svar på några tester som vi gjort då jag inte mår så bra. Jag tappar hår i faslig fart, mina naglar skivar sig galet mycket, jag sover inte alls många timmar per natt, jag har kass mage och jag är allmänt inte så hög på energi.

Idag fick jag reda på att jag har lågt värde för B12. Jag behöver få upp det värdet och tydligen behöver vi även få reda på varför det var så lågt. Jag äter ju en jäkla massa grönsaker och kött får jag ju också i mig, så vad beror det på?

Det blev alltså ännu flera blodprover där de ska kolla vidare på lite allt möjligt. De ska t.ex. kolla om jag har glutenintolerans och så var det många andra grejer jag inte förstod….jag hoppas att slippa gastroskopi och sånt, men vi får se. Jag har ytterligare besök inbokat hos läkaren.

De ska ta reda på lite andra grejer också så vi får väl se var detta slutar. Jag ska i alla fall äta lite melatonin så jag kanske kan få sova lite mer på nätterna och så ska jag gå till gynekologen och se om jag kanske har kommit i klimakteriet och behöver östrogenplåster. Tydligen är sömnbrist även en av klimakteriesymptomen. Det är nästan alltid kul att vara kvinna 😉