Sjökrogen på Fejan

Vädret var väl inte helt perfekt, men vad gör man? Man tänker att eftersom ingenting är perfekt här i världen, och ska man vänta på att vädret blir det, får man vänta väldigt länge, och sen så åker man ändå!

Så vi drog till Fejan!

Jag förstod att det skulle stänka lite i aktern så jag erbjöd mig att sitta där och sen tog jag på mig regnkappan och log!

Det började aldrig regna men lite vattenstänk fick jag tack vare vågorna, men OJ vad härligt det ändå var.

När vi kom fram till Fejan var det dock ett rejält moln över oss, så vi tog fram kapellet bara för att vara säkra på att få åka hem i en torr båt.

Jag bad att få ta en bild på mina kära och de gick med på det, så jag fick nedanstående bild.

Vi hade vårt bord bokat till deras bord inomhus, men tackade ja till ett bord utomhus när vi fick möjligheten. Vi hade ju ett parasoll över oss som vi tänkte kunde rädda oss ifall regnet ändå kom….

När jag gick in på restaurangen för att gå på toa kunde jag se att alla andra hade tänkt likadant. Det satt inte en enda person inomhus idag. Värmen och sommaren fick alla att chansa (trots molnen) och satt utomhus.

Vi åt både förrätt och varmrätt idag. Här ser ni våra förrätter.

Efter maten gick vi upp på Fejans nybyggda trädäck och njöt i solen.

Sen hoppade vi ombord på Hedwig och åkte hemåt igen. Vi tog Furusundsleden (tillsammans med Finlandsbåtarna) för att vinden kändes lite väl stark för att åka ut över de öppna fjärdarna. Vi passade dessutom på att åka och tanka i Furusund, när vi ändå var så nära.

Hemma vid bryggan såg Emma att blåhallonen (även kallade Salmbär om du är på Gotland) hade mognat, så hon plockade några stycken.

Jag fascineras över att jag aldrig sett några sådana någon annanstans än just här hemma….

Innan middagen spelade vi tre omgångar Yatzy och helt plötsligt var denna dag komplett!

En kommentar till “Sjökrogen på Fejan”

Kommentarer inaktiverade.