Regnig härlig dag

Vår dag började med att hjälpa till med skjuts på land när farkost för sjön tyvärr inte ville samarbeta med min bror och svägerska så blev plockad ur havet för lagning och en semesterveckas prylar (och människor) behövde ta sig hem.


Det passade oss rätt bra att lämna ön just då eftersom det efterlängtade regnet äntligen kommit.


Regnet följde oss inte in till Norrtälje så när skjutsen var klar så åt vi en god sushi/bawl lunch inne på gården hos Rollin’ Balls.


Vi hann in en kort stund på Pelle P’s rea innan vi åkte vidare mot Vätö dit vi var bjudna på middag av våra vänner Sannah och Christer.

Där spenderade vi sedan resten av måndagen under mer eller mindre regntunga moln som naturligtvis inte hindrade oss från att sitta utomhus.


Vi hann även gå en liten promenad i området och hittade en fin liten sjö med näckrosor.


Sannah och Per i samtal på en stock


Regnet hann till slut ikapp oss så vi gick inomhus för att hålla oss torra. Där hittade Per den här stackaren som önskade att få komma ut. Det hjälpte Per gärna till med.


Jag körde oss hem till ön igen när vi ätit middag, druckit kaffe, kikat på OS-sammandrag, pratat om allt möjligt i livet, ritat och funderat på bästa grafiska utseendet på en Blidölogga, när jag gäspat första gången och mörkret lagt sig över viken nedanför huset.

Tack för ytterligare en bra semesterdag!