Mer sol å vatten…

Semestern fortsätter och jag hoppas få ner pulsen snart. Jag kommer på mig med att tänka jobb flera gånger om dagen. Per och jag gör dock det vi VILL göra och det brukar man ju må bra av så vi fortsätter med den sysslan.

Idag frågade min svägerska Helen om vi ville följa med ut på sjön. De ville vi, så jag packade en matsäck och sen gick vi ner till båten.

När vi åkte ut ur hamnen mötte vi min syster Anna, min svåger David och deras son Anton i varsin kajak. Vi hälsade och vinkade adjö och sen åkte vi iväg ut på böljan den blå.

Vi kom till den tänkta naturhamnen en stund före Helen och Christer, så när de kom åkande stod jag högt upp på en klippa och såg dem åka in i hamnen.

De lade till bortanför oss.

Solen sken och sommaren pumpade på!

Det blåste litegrann så vi satte oss i en liten svacka i berget och där hade vi det gott.

Det var ganska många båtar i hamnen idag, men vi förstod varför. Vinden skulle nämligen vrida sig rätt mycket under dagen och natten så alla försökte hitta en hamn som var lämplig för ”alla vindar” och då blir det lite trångt om utrymmet. Vi hade dock inga människor bredvid oss på land. De flesta låg på en närliggande ö mittemot oss.

När vi hade ätit lunch, druckit kaffe och badat så tog vi en liten promenad på ön. Man vill ju alltid se var man har hamnat.

När Helen, Per och Christer gick dit mina knän inte riktigt ville låta mig gå så satte jag mig och lyssnade på musiken som spred sig över fjärden från Fejan. Idag körde de livemusik.

Blått

Vått

Det var härligt att bada här. Det var vråldjupt direkt vid klippan.

Me Myself and I

Vi tog ett bad precis innan vi skulle åka.

Sen drog vi!

Härlig dag!