Kallskär

Idag åkte vi ner till Lilla Ladan på Blidö. De hade lite fika och mycket inredning. Vi köpte bara några småsaker, men det var ändå kul att ha varit där.

Vi gick sedan ner till bryggan och putsade på båten. Jag tog främre delen och Per tog bakre delen. Båda hittade spindelbon och annat äckelpäckel. Naturen är lite halväcklig måste jag tyvärr säga. Den försöker alltid ta tillbaks allt till sig….

När jag pausade från städandet såg jag hur Inger och hennes väninna simmade och hade trevligt.

Vi blev lite sugna på att ta den nystädade Hedwig ut på havet, så vi packade ner våra prylar och åkte ut till Kallskär.

Där var nämligen min bror Christer med fru Helen och son Gillis. Vi tog en kaffe och hade det mysigt medan vi väntade på att vinden skulle vända så vi kunde åka till ”den rätta klippan” där de skulle ligga för natten.

Efter inte alltför lång tid så kunde vi dra vidare till sagda ställe.

Här skulle de inte bara ha rätt läge för nattens vindar, utan här hade vi dessutom fantastisk utsikt.

Det var dessutom lätt att gå både högt och lågt på kobben.

Solen sken från klarblå himmel och gjorde läget än mer härligt!

Hedwig och Filippa på bästa stället!

När jag råkade stå på en klippa med Helen, Per och Christer på en annan mot solen så var jag tvungen att ta denna roliga bild av hoppande siluetter med likadana skuggor i havet 😉

Vackert!

När det började kurra i magarna så tände Christer grillen och Per stormköket och så åt vi en god middag. Det blir ju lätt gott när de där två sätter igång!

Tjugo i nio packade vi ihop våra grejer och åkte hem i solnedgången. Bättre dag får man leta efter!! Nu konserverar vi den här och behåller den för gott!