Ny familjemedlem

Per monterade ihop sin nya älskling igår, så när jag kom ut idag, så såg jag detta på gräsmattan. Jag antog att jag skulle få träffa vår nya familjemedlem senare under dagen. Så här dags var hon dock dold av ett överdrag….

Jag njöt av det faktum att solen sken.

Så även om det blåste rejält, så var det underbart utomhus.

Det var verkligen vårkänslor vart man än tittade.

Nere vid havet glittrade det för fullt.

Solen strålade och värmde mina kinder

Dock blåste det så mycket att jag inte alls kände för att sitta vid bastun.

Jag tittade på Y-bommarna och längtade hårt efter sjösättning.

Per har länge velat ha ett utekök och nu så var det dags att bygga den efterlängtade platsen. Vi börjar med gräva och fixa en stenläggning, en spalje och lite sånt, så får vi ”inreda” senare. Jag har mina ögon öppna för ett schysst utekök….

När vi jobbat klart släntrade vi över till grannarna och satte oss i solen där. Jenny och Anders bjöd på bubbel och en trevlig stund.

Sen kom stunden när Per ÄNTLIGEN drog av skynket och visade sin nya älskling. Det visade sig vara en röd skönhet!

Jag tog mig en titt ner i denna väldigt annorlunda grill och insåg att den är väldigt välisolerad. Den är nästan som en kakelugn med alla sina tjocka stenar och lager.

Det kändes nästan lite sorgligt att smutsa ner den med kol, men det blir ju ingen mat annars så det fick lov att ske 😉

Per vill att jag ska tycka om vår nya Kamadojoe lika mycket som han gör, så idag, på premiären, så bjöd han på kyckling. Jag älskar kyckling!

Solen sken. Vinet var gott. Grillen gjorde sitt jobb. Det kändes som en bra lördag! Dessutom blev maten VÄLDIGT god! Det här lovar gott inför sommarens alla grillkvällar!