Varmaste dagen i sommar

Jag tror nog att det var sommarens hetaste dag idag. Det var otroligt varmt och jag var mycket tacksam för att vi bor på en ö. Vi kunde ju då bara packa ihop en liten picknick och dra ut på havet.

Helt plötsligt ropade Emma att hon såg en säl. Vi stannade till och tog fram kikaren så hon kunde titta närmare. Tyvärr hade den bestämt sig för att gömma sig då.

Vi hoppade i land på en ö ganska nära där vi bor.

Per gick på promenad och kom över på en lite mer svårtillgänglig del av ön där han tog den här bilden på mig och Emma. Ser ni oss där borta?

Den här kobben är lite rolig för den är väldigt platt. Det är liksom bara böljande platta klippor så långt ögat når. Fint.

Vi fick faktiskt leta länge innan vi hittade någon lite spricka att sätta fast kilarna i så vi kunde lägga till. Vi fick ju till det så här ser ni Hedwig.

Emma, Per och jag slappade, lyssnade på Sommar i P1, löste korsord, åt lunch och badade.

Det var väldigt härligt, men efter fyra timmar packade vi ihop och åkte hem.

Vi hade nämligen förhoppningar om att äta middag med grannarna vid bryggan. De visade sig bli sanning så nu är det sen kväll och vi har kommit hem igen efter en härlig kväll där vi bjöd alla på Cava Sangria, där Per grillade hamburgare och grannen Anders visade sina bartenderkunskaper och bjöd alla på varsin Cosmopolitan.

Kan det bli bättre?