Vi samlade ”teamet” utomhus och sen via Teams

Även idag träffade jag pappa och Kina utomhus med stort avstånd mellan oss. Kina bjöd på kaffe vid det förstorade jättebordet och vi fick umgås lite på avstånd. Det är så man får göra i Coronatider.

Två grader och en aning snö i luften gör dock att man inte sitter och pratar så där jättelänge 🙂 Även med ytterkläder blir det kallt efter en stund.

Per och jag tog en promenad för att få upp värmen igen. Vi hamnade vi Granö brygga där man nuförtiden får gå ut på egen risk.


Varm efter promenaden tog jag ytterligare en promenad. Denna gång med min pappa. Vi gick ner till stranden vid bryggan där vattnet har sjunkit undan en hel del sen jag var här sist.

Vi gick längs med skogsstigen hemåt. Solen försökte komma fram, men lyckades inte.

I denna tid när vi ska hålla oss ifrån mänskliga kontakter får man komma på nya sätt att ses. Per och hans bror bestämde därför att vi skulle samla familjen via videomöte. Ikväll träffade vi Marcus och Sofie, Tobias och Linn och Thomas och Ninni över en drink via Teams. Tack och lov för dagens teknik. 😉

Sofie och Marcus hade otroligt roliga bakgrunder i sin video. Ibland satt de vid en pool. Ibland på en tropisk strand. Ibland satt de i en vacker pub. Tänk vad man kan göra om man jobbar på rätt bolag. Det var superkul att få ”träffa” Linn och Tobias fast vi var så långt ifrån varandra. Det här vill man ju göra om!

Efter drinken tog vi en matlagningspaus och sen kopplade vi upp oss igen för att äta middag ihop med Thomas och Ninni.

Det var ett trevligt sätt att umgås utan att träffas. Jag tror vi kommer göra det igen!

Har ni provat att ha ”dejt” via Teams?

En kommentar till “Vi samlade ”teamet” utomhus och sen via Teams”

  1. Hej Ja tack för igår så jättekul att vi kunde ”träffas” Vi får försöka igen nästa helg och hoppas vi kan få med fler Hertzar kram

Kommentarer inaktiverade.