Söndagsväder

Jag undrar om vi ska ta bort ljusslingorna som sitter i den här jättegranen. Det var rejält jobbigt att sätta dit dem och det lär vara rejält jobbigt att få bort dem. Om de sitter kvar så kan de gå sönder och då är det pengar i sjön. Om man tar ner dem kan de gå sönder av det ”våld” jag antar att vi kommer behöva till och då är det också pengar i sjön.

Vi funderar vidare….

Idag när jag var ute och traskade så funderade jag på om pappas hemmagjorda snökäppar kommer att få se någon snö i år…

Träden här ute får i alla fall känna på vind även i år. Det har gått några träd i Ciara och jag undrar om inte Dennis kommer ta några i natt också… Vi får se!

Badbryggan har vattnet väldigt nära nu. Så där mycket vatten har vi nästan aldrig under somrarna. Det har i och för sig varit högre. Några få gånger har vattnet täckt bryggan, men oftast är det som sagt en meter under bryggan som ytan brukar befinna sig…

Idag kom syrran Susanna ut med sin familj, maken Daniel och barnen Noah och Tilda. Det var härligt att träffa dem. Det var så väldigt länge sen. Här nedan ser vi pappa och Kina också. De bjöd som vanligt på fantastiskt fika.

Vi har spelat tre omgångar Yatzy sen vi kom hem till stan. Jag har vunnit alla tre omgångar. Den sista gången när det faktiskt såg ut som att Per skulle vinna, men jag fick Yatzy i tvåor på allra sista slaget så gav Per upp ett litet uppgivet suck…. 🙂

Jag gillar att vinna!!!

Det här inlägget postades i Mias dag. Bokmärk permalänken.