Indienbloggen återuppstår

Den här, numera elvaåriga, bloggen såg faktiskt dagens ljus i och med att jag, efter att varje dag på min första resa ha skrivit om min bisarra dag i Indien i ett långt mejl till mina kollegor, som i sin tur spred den till sina kollegor, vänner och släktingar, inte kunde låta bli att skriva en snutt om min dag i bloggform. Mias blogg var född!

Jag har skrivit fyratusensexhundraåttionio (4689) inlägg sedan starten och det är bara 34 av dem som har handlat om mina resor till Indien, så det är klart att det inte är resorna till Indien och mina upplevelser där som skapat flest knapptryckningar på mitt tangentbord, MEN nu är det dags igen. Jag ska till Indien imorgon!

Första resan till Bangalore gjorde jag 2008 ihop med Linda, Daniel, Jorma, Ulrika och Michael och det var en chock, ett äventyr och allt annat än vad jag var van vid. Ni kan läsa om den galna resan om ni söker på taggen “Indien 2008” i fältet “sök” på högersidan på min blogg.

Andra resan till Bangalore gjorde jag och Annalena ihop under slutet av 2011. Sök på taggen “Indien 2011” så hittar ni inläggen om vad vi upplevde.

Tredje resan gick till Nagpur, Indiens absoluta medelpunkt rent geografiskt, tillsammans med Jeanette och Line under Februari 2018. Taggen heter “Indien 2018” förvånande nog. 🙂

Fjärde resan till Indien gick också till Nagpur under 2018, i mars. Denna gång var det också Line och Jeanette som var mina resekamrater. Från Finland hade även Tuija rest in, så det var en rolig överraskning då jag aldrig hade träffat henne tidigare. Samma tagg som resan innan.

Femte resan startar imorgon bitti och går återigen till Nagpur. Den gör jag ihop med Jeanette, men samtidigt åker även Kicki, Malin och Amanda dit ner, så även om vi inte planerade att åka tillsammans, så är de med på resan och det ska bli jätteintressant med nytt ressällskap. Jag tänkte använda mig av taggen “Indien 2020”. Följ med oss på resan, vet jag!