Gamla minnen

Det finns en grupp på facebook som heter Blidö – Ön i solen! där man delar med sig av det som har med ön att göra. Senaste tiden har en kille lagt upp gamla tidningsklipp på sidan och det är såååå roligt! Det är ju som om min barndom spelas upp igen. Jag har så dåligt minne, så det här är jättekul. När jag ser bilden minns jag andra saker liksom…. Då kommer minnena tillbaka.

Idag såg jag den här bilden:

Det är alltså min pappa Rune som är Norrtäljes enda kommunala dagpappa som de skriver om i tidningen! Det är min mamma Britta som sitter till vänster. Jag är den lilla blonda flickan som sitter och tittar in i kameran. Bredvid mig sitter ett av pappas dagbarn, som också var min klasskompis. Hon heter Anna. Bakom pappas högra arm (ja, det är pappa som står upp 🙂 ) tror jag att det kan vara Angela som gömmer sig, men jag är inte säker. Även hon var dagbarn hos oss. Med ryggen mot oss undrar jag om det är tvillingarna Therese och Kristin och Angelas lillasyster Christine som väntar på fika. Jag är lite osäker. Jag hoppas få klarhet när jag pratar med Pappa.

Jag minns i alla fall att det var flera artiklar om min pappa i tidningen. Det var ju inte direkt vanligt att en man kunde ta hand om hus och hem, barn och matlagning. Det var min pappa ensam om! Jag vill minnas att det någonstans i någon artikel stod att “Rune kan både steka pannkakor och byta blöjor!” 🙂

2 reaktioner till “Gamla minnen”

Kommentarer inaktiverade.