Sommar – 7:e Augusti –

Per gick upp klockan sex i morse för att ta sig in till Veddesta. Där fanns nämligen sommarens bästa paket. Vår Aircondition!!

När Per kom hem före lunch och öppnade paketet som innehöll den här resväskestora saken så blev vi båda väldigt lyckliga.

Nu har vi det svalt och skönt inomhus!!! Sååååå härligt!!

Medan Per packade upp, och installerade vår Delonghi Pinguino så tog jag en dusch. Jag hade nämligen målat huset under tiden han var inne i stan. Duschen krävdes eftersom man inte kan gå på restaurang supersvettig.

Vi åt lunch på Blidö Hamnkrog som just idag förbereder sig för morgondagens konsert med Mikael Rickfors. Det var byggare överallt.

Vi ska dock inte gå på konsert. Vi ska sitta hemma i vårt svala hus 🙂

Idag skulle min lillasyster Johanna fyllt 42 år om hon fått leva. Om tre dagar är det 25 år sedan hon lämnade jordelivet. Jag körde pappa och Kina till hennes grav vid Blidö Kyrka idag och det var många känslor och tankar som gick igenom mig. Jag satte mig på gräset bredvid henne och funderade. Det är så fel att hon inte finns med oss. Jag undrar hur det hade varit om allt varit annorlunda…..

Idag blåser det väldigt mycket här ute. Det är varmt och skönt i vattnet, men det är “stökigt” i vattnet. Överallt ligger det tångruskor och sjögräs som slitits loss från botten.

Kvällen spenderade jag med att fortsätta måla huset. Per lagade en sen middag. Vi byter på de standardiserade manliga och kvinnliga uppgifterna. Det gillar jag!

2 reaktioner till “Sommar – 7:e Augusti –”

 1. Det är väl skönt med ACn förstår jag. Ni kan andas inne igen. Även i lägenheten i Solna
  sedan. Ha det bra önskar I-B .KRAM

  1. Ja, AC’n gör susen! Det är svalt och skönt inne nu! Tjoho!
   Precis som du skriver så kommer den att åka med hem till Solna!

   Ha det gott!
   Mia

Kommentarer inaktiverade.